Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes enceta els actes solidaris a benefici de la Marató de TV3 aquest cap de setmana amb un festival de dansa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/07/2019 04:40:18 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes enceta els actes solidaris a benefici de la Marató de TV3 aquest cap de setmana amb un festival de dansa

Dissabte a la tarda el Teatre de Blanes acull la 16a edició de ‘Dansa per la Marató’, que organitza l’Escola de Dansa Daina amb el suport de l’Ajuntament, escoles i entitats dansaires

Una de les activitats més veteranes que s’organtizen a Blanes a favor del programa solidari de TV3 és ‘Dansa per la Marató’, que enguany tindrà lloc aquest proper dissabte a les sis de la tarda al Teatre de Blanes. En aquesta ocasió l’esdeveniment arriba ja a la seva 16a edició, i l’organitza l’Escola de Dansa Daina amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, així com la col·laboració de diverses escoles i entitats de dansa d’aquesta població i de Lloret.


Imatges d'Arxiu: Salutació Final
En total, es preveuen 33 intervencions, i es tancaran amb una salutació final amb tots els ballarins i ballarines dalt l’escenari. Les diferents actuacions aniran a càrrec d’Elancé, l’Associació de Veïns de la Carretera de Lloret-La Pedrera, l’Esbart Joaquim Ruyra, l’Escola de Dansa Daina, el Centre de Dansa Almudena Santiesteban, Acadya, l’Escola de Ball Acadya, l’Escola de Dansa Sara Díaz, l’Escola de Dansa Alira, i finalment Danstudio, que farà la darrera peça.

El preu de l’entrada és de 10 €, i aquests dies ja s’han començat a vendre anticipadament a l’Escola de Dansa Daina. També es podran adquirir el mateix dissabte, una hora abans que comenci l’espectacle, les 18h. Més informació: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/131-dansa-per-la-marato.html

28a Marató de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio

Enguany la 28a edició del programa solidari de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 15 de desembre, i està dedicat a les malalties minoritàries sota el lema ‘Minories que fan una majoria’. Presenta com a principal novetat que ha reforçat la seva essència participativa i transversal. Això s’evidenciarà perquè, per primera vegada, no es farà des dels estudis de TV3, sinó que s’allotjarà a les instal·lacions esportives municipals d’Olot, el Teatre Ateneu de Tàrrega, el Teatre Fortuny de Reus i el Casino l’Aliança del Poblenou de Barcelona.


Un equip encapçalat per Quim Masferrer recorrerà Catalunya durant les 15 hores de programa en directe, que inclourà un bon grapat d’actuacions musicals, entrevistes, reportatges i altres al·licients. Les malalties minoritàries són patologies molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000. Actualment, n'hi ha de descrites unes 7.000, i al voltant del 80% són d'origen genètic.

Inclouen un conjunt de malalties molt diferents entre si, però tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants. A Catalunya, es calcula que hi ha 400.000 persones amb una malaltia d'aquest tipus. Com que són tan desconegudes, poc freqüents i nombroses, sovint el diagnòstic correcte triga any en arribar. A més a més, un cop diagnosticats, un 40% dels pacients no tenen tractament.


Data de realització: 11/07/2019 | Data de la darrera actualització: 11/07/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300