Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comença la Jornada Electoral del 10-N a Blanes, amb 40 meses electorals repartides en 19 seus de votació


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/10/2019 09:18:04 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Comença la Jornada Electoral del 10-N a Blanes, amb 40 meses electorals repartides en 19 seus de votació

Les votacions han començat a les 9 del matí i s’allargaran fins les 8 del vespre, quan s’iniciarà el recompte de les dues urnes pel Congrés i pel Senat

La jornada electoral per configurar el Congrés dels Diputats i el Senat de l’estat espanyol ha començat aquest diumenge a les 9 del matí a Blanes, després que totes les meses s’han pogut constituir sense cap incidència destacada. Les votacions han començat a aquesta hora i s’allargaran ininterrompudament fins les 8 del vespre, quan es tancaran les seus electorals i començarà el recompte de vots.


Primer votant Col·legi Electoral del centre de Blanes
En relació als primers comicis generals del passat 28 d’abril, i a les eleccions municipals que van tenir lloc el 26 de maig, no hi ha hagut cap canvi pel que fa a la logística que comporta la seva organització i la ubicació de totes les seus electorals que hi ha a Blanes. En total hi ha 40 meses repartides en 19 Col·legis Electorals. En cadascuna de les meses hi ha un president o presidenta i dues persones que fan de vocals.


Les 19 dependències on s’allotgen els col·legis electorals estan protegides, com en totes les comtesses electorals, per efectius policials. La majoria estan cobertes per la Policia Local de Blanes, completats per agents dels Mossos d’Esquadra. Per anar a votar cal portar el DNI, el passaport o bé el permís de conduir, documents que són vàlids per acreditar la identificació de la persona que vol exercir el seu dret a vot, ja que inclouen una fotografia.


Això si, cal que sigui el document original, ja que no serveixen les fotocòpies. En cas que es vulgui consultar la seu electoral on s’ha d’anar a votar es pot fer a través de l’enllaç disponible al web de l’Ajuntament de Blanes: https://www.blanes.cat/eleccions, que connecta amb la seu de l’INE: https://sede.ine.gob.es/ce-mesas/pages/presentacion/frmPresentacion.jsf
Data de realització: 11/10/2019 | Data de la darrera actualització: 11/10/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300