Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Casal de la Gent Gran Benet Ribas de Blanes, amb la commemoració dels 700A de la Parròquia Santa Maria


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/11/2019 01:49:00 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Casal de la Gent Gran Benet Ribas de Blanes, amb la commemoració dels 700A de la Parròquia Santa Maria

Aquest migdia han lliurat a la Comissió Organitzadora de l’aniversari els diners recollits a través de la representació de l’obra de teatre ‘Por de l’Anguila’, representada el 26 d’octubre

Al llarg de tot aquest any Blanes compta amb un destacat leitmotiv al voltant del qual s’hi estructuren una gran quantitat d’activitats per commemorar una data molt assenyalada: els 700 anys de la fundació de la Parròquia Santa Maria. Són moltes activitats perquè, al marge de les que s’han organitza ex professo, n’hi ha d’altres que han promogut les mateixes entitats d’arreu del municipi, algunes de les quals s’han fet per ajudar a recollir fons econòmics.


L'alcalde, Àngel Canosa, el rector de la Parròquia Santa
Maria, Enric Roura, i el president de l'Associació de Jubilats, Josep Lluís Merino
Una d’elles és la que va celebrar el passat dissabte 26 d’octubre el Casal de la Gent Gran de Blanes Benet Ribas, que va oferir una actuació al Teatre de Blanes a benefici del cicle commemoratiu. Aquest migdia de dilluns ha tingut lloc el lliurament del taló amb la quantitat econòmica recaptada: 420 €, un acte que ha tingut lloc a les dependències del casal.

L’han encapçalat el president de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes, Josep Lluís Merino; el rector de la Parròquia Santa Maria, Enric Roura; i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa. També ha participat una altra de les membres de la Comissió Organitzadora dels 700A, Domnina Rodríguez; la Junta de l’Associació de Pensionistes i Jubilats; i la responsable del Casal Benet Ribas, Susanna Sola.


L’obra representada el 26 d’octubre la van representar el col·lectiu teatral del casal, el grup ‘Perquè no?’, dirigits per Dolors Moreno, qui també ha participat en l’acte d’avui al migdia. La representació teatral, com és habitual en totes les que ofereixen, tenia un argument de tall còmic. Es tractava de l’obra ‘Por de l’Anguila’, original d’Eduardo Escalante. L’acte, senzill però sentit, s’ha tancat de manera molt festiva: brindant amb cava.
Data de realització: 11/11/2019 | Data de la darrera actualització: 11/11/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300