Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ha recollit selectivament 423 tones de residus de vidre durant els mesos d’estiu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/12/2019 11:02:04 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes ha recollit selectivament 423 tones de residus de vidre durant els mesos d’estiu

Així ho ha certificat Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre gestora a Catalunya, que ha coordinat un estiu més la campanya ‘Banderes Verdes a la Costa Brava’

La ciutat de Blanes ha tornat a demostrar una vegada més el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic i el reciclatge de residus. En aquesta ocasió, formant part de la campanya estival Moviment Banderes Verdes a Catalunya de l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio, un projecte del qual n’ha format part aquests darrers anys.


Ecovidrio ha certificat que la població de Blanes ha recollit selectivament 423 tones de residus de vidre durant els mesos d’estiu, una tasca que significa la suma d’esforços de més d’un agent. Es tracta d’un treball en equip de l’Ajuntament de Blanes, els veïns i veïnes del municipi, i els professionals del món de la hostaleria que s’hi ha implicat especialment.

Aquesta xifra significa un pas més enllà en la lluita contra el canvi climàtic, la sobreexplotació dels recursos naturals i la cura de tot l’entorn natural: des de les platges de Blanes fins les zones boscoses i espais naturals. Per reconèixer la tasca que han dut a terme els establiments de restauració de Blanes en el reciclatge de vidre a l’estiu, aquesta setmana ha tingut lloc un simbòlic acte de reconeixement.


L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat del regidor d’Hisenda, Carlos Guzmán, i del representant de l’empresa Ecovidrio, Ivan Costa, han lliurat un obsequi a un dels establiments de la població que han participat en la campanya. Es tracta del Bar del Club de Tennis Blanes, que ha estat triat entre els diferents locals que han participat per fer un reconeixement global a tothom.

Actualment Ecovidrio és l’entitat sense ànim de lucre que s’encarrega de gestionar el reciclatge de tos els residus d’envasos de vidre arreu de l’estat espanyol. Van néixer l’any 1997, coincidint amb la Llei d’Envasos i Residus d’Envasos amb un objectiu principal: incrementar la tassa de recollida d’aquest tipus de residus amb la finalitat de preservar el medi ambient i contribuir al desenvolupament sostenible.
Data de realització: 11/12/2019 | Data de la darrera actualització: 11/12/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300