Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes convoca un ple extraordinari dimecres per aprovar els temes que van al PUOSC


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/12/2019 07:16:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes convoca un ple extraordinari dimecres per aprovar els temes que van al PUOSC

La sessió inclourà els punts de l’anterior ple ordinari que van haver de ser exclosos per manca de suport

Aquest dimecres 13 de novembre, a l’hora habitual de les 7 del vespre, l’Ajuntament de Blanes ha convocat un ple extraordinari que inclourà tres únics punts a l’ordre del dia. Es tracta dels temes que van haver de quedar sobre la taula en l’anterior sessió ordinària del 30 d’octubre, per manca de suport per a la seva aprovació.


Ple Municipal 30 d'octubre
L’objectiu és que el consistori blanenc pugui acollir-se a la sol·licitud de subvenció del PUOSC, el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, una línia d’inversió pel període 2020-2024. Per això, donat que la data límit per fer-ho és el proper divendres dia 15, calia convocar amb urgència un ple per poder tenir la documentació administrativa a punt i lliurar-ho en temps i forma.

Precisament la primera qüestió inclosa a l’ordre del dia haurà d’aprovar la urgència de la convocatòria del ple extraordinari. El segon tema és la modificació de crèdit del pressupost vigent, pas previ a poder formular el tercer i darrer punt de l’ordre del dia: sotmetre a l’aprovació dels grups polítics municipals les dues inversions per a les quals es demana la subvenció al PUOSC.
Data de realització: 11/12/2019 | Data de la darrera actualització: 11/12/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300