Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes i els Bombers rescaten un avi sa i estalvi al seu domicili


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/13/2019 11:43:24 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes i els Bombers rescaten un avi sa i estalvi al seu domicili

L’home, de 82 anys, no es va presentar a un esdeveniment familiar. Quan van intentar entrar al pis i no van poder fer-ho, van alertar als serveis d’emergència

Efectius de la Policia Local de Blanes i dels Bombers de la Generalitat van participar plegats la tarda d’aquest passat dimarts en el rescat d’un avi en el seu domicili, situat al barri de Mas Borell. L’alerta la van donar els familiars de l’home, de 82 anys d’edat. Ahir al migdia havien quedat per un esdeveniment al qual no s’hi va presentar.


Els Bombers durant l'operatiu de rescat
Estranyats per la seva absència, van intentar contactar amb ell telefònicament però no els va respondre. Per això, es van personar al seu domicili i van intentar entrar amb les seves claus. Donat que l’home havia deixat les seves posades per la part interior del pany, era impossible poder accedir per la porta. Va ser llavors quan van donar l’alerta al telèfon d’emergències, el 112, a un quart de tres de la tarda.


Immediatament, van personar-se al domicili de l’home una patrulla de la Policia Local de Blanes, dos camions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM. Els Bombers van poder accedir al domicili de l’avi trencant el vidre d’una finestra del pis, situat en una tercera planta, a la qual van accedir-hi mitjançant l’escala telescòpica. Al entrar al domicili van trobar-se l’home inconscient però sa i estalvi, traslladant-lo amb l’ambulància a l’Hospital Comarcal de Blanes perquè es completés allí la primera atenció sanitària que va rebre in situ a l’hora del trasllat.
Data de realització: 11/13/2019 | Data de la darrera actualització: 11/13/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300