Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Casal de Joves de Blanes organitza un ‘Sopar de Nadal Jove’ i un grapat d’activitats al llarg del desembre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/05/2019 01:41:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Casal de Joves de Blanes organitza un ‘Sopar de Nadal Jove’ i un grapat d’activitats al llarg del desembre

El ‘Sopar de Nadal Jove’, organitzat pel Consell Local de Joventut, es farà el divendres 20 de desembre, i inclourà la mostra de talents ‘Tu sí que Blanes’

El Casal de Joves de Blanes continua aquest mes de desembre en plena efervescència, organitzant un bon grapat d’experiències coincidint amb un dels períodes de l’any més festiu i actiu, propiciat per les festes nadalenques que ja s’estan començant a viure de manera anticipada. I precisament, en aquest darrer sentit, cal destacar un acte que tindrà lloc cap a finals de mes, més concretament el divendres 20 de desembre.


Es tracta del ‘Sopar de Nadal Jove’, organitzat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes de manera conjunta amb el Consell Local de la Joventut perquè els i les joves del municipi, celebrin, de manera anticipada aquestes festes. Un dels principals ingredients amb què comptarà l’esdeveniment serà la mostra de talents ‘Tu sí que Blanes’, que es farà a partir de 2/4 de 12 fins la 1 de la matinada.

Mostra de Talents ‘Tu sí que Blanes’ durant el Sopar de Nadal Jove

La mostra de talents dels i les joves de Blanes busca joves que sàpiguen cantar, ballar, fer màgia, o qualsevol altra mena de manifestació del món de l’espectacle que vulgui mostrar en públic, com experiència teatral, escènica i/o artística. S’hi pot participar de manera individual i/o grupal, i els i les joves que vulguin donar a conèixer en públic el seu talent tan sols cal que s’hi inscriguin abans del proper dilluns 9 de desembre: https://forms.gle/F7bNPMgVo1ydfXbc6

Per participar al sopar de Nadal del 20 de desembre cal fer inscripció prèvia. Hi ha temps fins al 15 de desembre, i el preu és de 7€. L’activitat s’encetarà a 2/4 de 9 de la nit amb l’àpat, i seguirà a 2/4 d’11 amb la mostra de talents ‘Tu sí que Blanes’. Tancarà la vetllada una sessió de DJ’s amb PD Broot i DJ Roig, que amenitzaran la festa fins les 3 de la matinada.

Altres activitats al llarg del mes de desembre

La ‘Festa de Nadal Jove’ culminarà un intens mes de desembre al Casal de Joves, on es continuen fent un bon grapat d’activitats. Un d’ells és que tots els dimecres segueix el ‘Curs de Teatre’. Paral·lelament, hi ha d’altres experiències que es fan un cop al mes, com per exemple ‘Proposa-Tu’, una sessió que es farà el dijous 5 de desembre per escoltar la veu dels i les joves.


El dijous dia 12 hi haurà el ‘Torneig Mario Kart’, i el divendres 13 una sessió de ‘Sense Tabús’ per parlar de sexualitat. El dimarts 17 es farà un concert de Nadal amb la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, i el dimecres 18 de desembre sessió de teatre amb el grup Ralek. Per últim, l’endemà dijous –el dia abans del Sopar de Nadal Jove- s’ha programat precisament un assaig de la festa nadalenca programada perquè se celebri l’endemà divendres.
Data de realització: 12/05/2019 | Data de la darrera actualització: 12/05/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300