Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El cineasta blanenc Isaac Ulam conquesta Nova York amb ‘Bronko’, que continua acaparant reconeixements


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/06/2019 08:15:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El cineasta blanenc Isaac Ulam conquesta Nova York amb ‘Bronko’, que continua acaparant reconeixements

Dissabte a la nit es projectarà a la mítica sala de culte ‘Film Noir Cinema’, i recentment ha estat seleccionada al Festival Rivercity de Texas d’entre més de 9.000 pel·lícules presentades

La pel·lícula ‘Bronko’ continua la seva exitosa gira als Estats Units, on està sent reconeguda per la crítica especialitzada. Està escrita, dirigida i protagonitzada pel polifacètic artista blanenc Isaac Ulam, qui aquesta vegada s’ha desplaçat fins a Nova York acompanyat per l’autor de la banda sonora, Paul Fuster. Tots dos seran els convidats d’honor que assistiran aquest dissabte a una projecció que s’acollirà en un recinte molt especial.

Es tracta de la mítica sala de culte ‘Film Noir Cinema’, on es projectarà ‘Bronko’ la nit del proper dissabte 7 de desembre. La première a Nova York es completarà amb una conferència on Isaac Ulam i Paul Fuster atendran i contestaran totes les qüestions que se’ls plantegi. Sense cap mena de dubte, una experiència única que no fa sinó confirmar la bona acollida que està tenint el film en cercles especialitzats.

Però aquesta no és l’única bona notícia que està assaborint el cineasta aquests mesos. Després que el passat setembre va rebre el Premi al Millor Film a l’Arizona underground Film Festival celebrat a Tucson, ara també ha estat seleccionada en la secció oficial del Rivercity Undeground Film Festival de Texas.


S’ha triat d’entre més de 9.000 pel·lícules de tot el món que també s’hi havien presentat, i aviat se sabrà si finalment ha estat premiada. Aquesta selecció és força important, ja que aquest és un dels 100 festivals qualificats per l’Acadèmia de Hollywood. Issac Ulam ha destacat que, el fet d’estar seleccionada, ja és un premi en sí mateix.

A la seva tornada a Blanes, al polifacètic artista li espera una mica de feina, ja que ha d’organitzar una exposició i un esdeveniment força especial que, en aquesta ocasió, està localitzat a Blanes. Es tracta de dues qüestions que aviat es desvetllaran, ja que tindran lloc molt aviat en el calendari.
Data de realització: 12/06/2019 | Data de la darrera actualització: 12/06/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300