Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de públic al ‘TastABlanes Nadal’, amb més de 1.500 tiquets de degustació venuts durant tota la jornada


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/08/2019 12:30:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de públic al ‘TastABlanes Nadal’, amb més de 1.500 tiquets de degustació venuts durant tota la jornada

La mostra celebrada dissabte ha fet un salt qualitatiu respecte l’anterior edició, amb propostes gastronòmiques de diverses empreses i locals, i es va tancar amb un concert de Jordi Ninus

La segona edició del ‘TastABlanes Nadal’ celebrada aquest passat dissabte ha significat un salt qualitatiu respecte la primera edició del 2018, havent millorat principalment la seva presentació. En aquesta ocasió, la versió nadalenca del ‘TAB’ estiuenc es va allotjar ahir al Passeig de Dintre, en diversos estands similars a cabanes de fusta d’aparença rústica, on s’oferien les diferents propostes a càrrec d’establiments i empreses gastronòmiques blanenques.


TAB Nadal 2019
Organitzat per l’Àrea de Promoció de la Ciutat i Turisme de l’Ajuntament de Blanes i l’Associació d’Hostaleria de Blanes, la valoració ha estat unànimement positiva. No tan sols perquè s’ha registrat un considerable augment de visitants respecte l’any passat, sinó perquè s’ha guanyat en diversos aspectes qualitatius que s’han millorat respecte al 2018.

Venuts més de 1.500 tiquets de degustació al ‘II TastABlanes Nadal’

Segons l’organització, durant tota la vetllada, que va començar a les sis de la tarda i es va allargar fins quarts d’onze de la nit, es van arribar a vendre més de 1.500 tiquets de degustació. En cada estand, regentat per establiments i empreses gastronòmiques blanenques, s’hi oferien tres o quatre tastets representatius a preus que anaven des de l’1’5 € fins als 6 €. Un ample ventall de preus per a productes que també estaven destinats a complaure gustos prou diferents.


Per poder degustar-ho còmodament, hi havia arrenglerades diverses taules i cadires als dos extrems del recinte firal. En aquesta ‘II TastABlanes Nadal’ han participat 12 empreses i establiments: La Balma, Casa Oliveras, Cava Laviret, Bosco Pizza, Cervesa Marina, La Poma Verda, El Bocado, Tarannà, Sa Croqueta, El Centre, PdePà i Sa Creperia. S’hi va poder degustar des d’empanades i croquetes fins a escudella i canalons, passant per pizzes, crepes, planxats, bunyols de diversos gustos, cava i cervesa artesana, xocolata calenta, etc.

Al llarg de tota la tarda el regalim de visitants va ser constant, ja fos per abastir-se d’una intensa tarda de compres nadalenques, o bé perquè directament es volien tastar les temptacions que venien molt de gust a mitja tarda i ja a la nit. Hi va passar gent de totes les edats; des de gent gran fins a joves, passant per famílies senceres que completaven la passejada aturant-se a fer un most per reposar forces i seguir el camí.


Els encarregats d’atendre els estands on es podia sucumbir a les diferents temptacions gastronòmiques eren els propis responsables dels locals i empreses participants. Ara bé, seguint l’objectiu que fa tres anys va menar l’organització de la primera edició del ‘TAB’ estiuenc, tothom portava una mateixa uniformitat fugint de distintius propis: un davantal vermell amb el seu logotip, completat amb ornamentació nadalenca que, aquests dies, no pot faltar en cap esdeveniment.


I és que la filosofia del TastABlanes és que la unió fa la força, més enllà de la sana competència que pot haver dins un mateix ram, i es reivindica que cal posar en valor la riquesa gastronòmica que hi ha a Blanes a través dels seus locals de restauració. En aquesta ocasió, tenint en compte que es tractava de l’edició nadalenca del TAB, algunes propostes es van adaptar per aquestes tradicionals festes nadalenques que ens esperen pràcticament a la cantonada, d’aquí a poc més de dues setmanes.

Vibrant concert amb el cantant Jordi Ninus

L’autèntica cirereta del pastís del ‘II TastABlanes Nadal’ la va posar una actuació musical que va complaure tothom qui s’hi va congregar per gaudir-la. Es tractava del conegut cantant català Jordi Ninus, qui va oferir un concert en format petit acompanyat d’un guitarrista i un teclista a l’escenari alçat a un dels extrems del recinte firal, tant amb temes propis com amb versions de coneguts temes que va fer compartir als espectadors perquè l’acompanyessin coralment.


Actuació Jordi Ninus
Jordi Ninus, que canta un pop-rock melòdic amb detalls folk i country, va fer oblidar el fred de la nit al públic que s’hi va congregar. El cantant va compartir la seva música amb el públic de Blanes, després que ja ha estat a més d’un centenar de localitats d’arreu de la geografia catalana i ha presentat les seves cançons en català en alguns escenaris internacionals com París, Londres, Luxemburg, Zurich o Colònia, entre d’altres.
Data de realització: 12/08/2019 | Data de la darrera actualització: 12/08/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300