Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes continuarà reforçant la seguretat a les andanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/09/2019 06:05:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes continuarà reforçant la seguretat a les andanes

Aquesta tarda s’ha fet una reunió de treball a l’Ajuntament de Blanes encapçalada per l’alcalde i el delegat de seguretat de Renfe, amb la participació de la Policia Local i els Mossos

La reunió de treball que ha tingut lloc aquesta tarda a l’Ajuntament de Blanes ha complert amb les expectatives i objectius que s’havien marcat a priori; parlar de seguretat als trens i a les estacions ferroviàries de rodalies. El compromís a què s’ha arribat és seguir sumant esforços per poder assegurar la tranquil·litat dels usuaris i usuàries del servei ferroviari tant les nits de dissabte com els diumenges al matí.


Per això, es treballarà de forma coordinada per part de la Policia Local de Blanes, el servei de seguretat de Renfe i els Mossos d’Esquadra per dur a terme les accions necessàries per apaivagar i acabar amb la problemàtica. L’agressió que van patir la setmana passada tres vigilants de seguretat a l’estació de rodalies de Pineda de Mar a l’interior d’un tren ha estat el detonant de la trobada d’avui.

La Policia Local de Blanes continuarà vetllant per la seguretat a l’estació

Arran de l’atac protagonitzat per dos joves que tornaven a casa després de passar una nit de festa, Renfe va demanar una reunió extraordinària amb els Mossos d’Esquadra per poder millorar aquest aspecte, convocant-se perquè tingués lloc a Blanes per l’experiència en el tractament d’aquests casos. L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, s’ha mostrat satisfet pel resultat de la reunió, recordant les reiterades peticions que s’han fet des de l’Ajuntament a la Generalitat perquè reforci la presència policial.


El batlle també ha remarcat el gran nombre de vegades en què la Policia Local de Blanes ha donat suport als vigilants de seguretat de Renfe pels aldarulls que s’han produït a l’estació de rodalies, acudint-hi cada vegada que se’ls ha requerit. Els conflictes els protagonitzen majoritàriament usuaris de discoteques de la zona que tornen als municipis d’origen després de passar una llarga nit de festa.

Àngel Canosa ha reiterat el compromís que la Policia Local continuarà donant servei a les andanes, però també ha recordat la necessitat que els Mossos d’Esquadra donin un cop de mà i reforcin la seguretat amb més presència. En aquest sentit, ha tornat a requerir als Mossos d’Esquadra que facin arribar als seus comandaments la necessitat que hi hagi més presència policial, així com dur a terme accions conjuntes i coordinades per reforçar la seguretat de la ciutadania.


La trobada d’aquesta tarda l’han encapçalat l’alcalde, Àngel Canosa, i el delegat de seguretat de RENFE, José Cano; el cap de la Policia Local de Blanes, Joan Garcia; i l’inspector en cap de l’ABP dels Mossos d’Esquadra, David Castro, acompanyat d’altres comandaments del cos de seguretat. També han participat altres representants de la companyia ferroviària, entre ells la directora de Rodalies, Mayte Castillo, o bé Manuel Gallardo, gerent d’estacions de rodalies.
Data de realització: 12/09/2019 | Data de la darrera actualització: 12/09/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300