Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Visita institucional del delegat del govern, Pere Vila, a l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/11/2019 12:12:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Visita institucional del delegat del govern, Pere Vila, a l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa

S’han reunit al Despatx d’Alcaldia per tractar diversos temes, entre ells poder comptar amb més efectius dels Mossos d’Esquadra i el 50è aniversari del Concurs de Focs d’Artifici

El delegat del govern de la Generalitat a comarques Gironines, Pere Vila, ha realitzat avui al migdia una visita institucional a l’Ajuntament de Blanes. A la seva arribada ha estat rebut per l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, amb qui han mantingut una breu reunió al Despatx d’Alcaldia per tractar diverses qüestions.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, durant la visita
amb el delegat del govern, Pere Vila
El delegat territorial ha lliurat a l’alcalde una relació de tots els directors generals de la Generalitat de Catalunya amb les seves dades de contacte, posant-se a disposició del consistori blanenc per atendre qualsevol necessitat. Per la seva banda, l’alcalde ha agraït la bona predisposició del govern català des que va assumir aquest càrrec al capdavant de l’Ajuntament de Blanes.

Més reforços dels MMEE i 50 anys del Concurs Internacional de Focs

En aquest darrer sentit, Àngel Canosa ha remarcat en especial l’excel·lent suport i col·laboració que sempre ha trobat l’Ajuntament de Blanes en el delegat territorial del Departament d’Interior a Girona, Albert Ballesta. Per això, també ha aprofitat la trobada amb Pere Vila per fer-li extensiva la necessitat de poder comptar amb més efectius dels Mossos d’Esquadra per reforçar la seguretat ciutadana les nits del cap de setmana a la zona d’oci nocturn.

El batlle també ha explicat a Pere Vila els projectes més destacats en què s’està treballant en aquesta població on comença la Costa Brava, dins l’àmbit formatiu, per fomentar la creació de llocs de treball i l’habitatge. D’altra banda, un dels esdeveniments que incidirà sobretot en el calendari del proper any 2020, serà la commemoració del 50è aniversari del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, que precisament va encetar oficialment el passat mes de juliol el President de la Generalitat, Quim Torra.


Àngel Canosa ha avançat alguns dels principals esdeveniments en què s’està treballant per fer que aquesta assenyalada efemèride pugui significar un punt d’inflexió en les futures celebracions, tant del festival pirotècnic com de la mateixa Festa Major de Santa Anna on s’hi emmarca. La visita institucional de Pere Vila a l’Ajuntament de Blanes ha finalitzat amb la visita a una empresa blanenca que properament posarà en marxa un centre formatiu.
Data de realització: 12/11/2019 | Data de la darrera actualització: 12/11/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300