Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Quim Masferrer actuarà el 17 de desembre al Teatre de Blanes per la Campanya de Joguines de Creu Roja


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/13/2019 12:32:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Quim Masferrer actuarà el 17 de desembre al Teatre de Blanes per la Campanya de Joguines de Creu Roja

En la 5a Nit de Monòlegs també participaran Àngel Miralles, Jessica Rojano i Pepi Labrador. La campanya de recollida de joguines culminarà el dia 21, a l’estand de la Fira de Sant Tomàs

El Teatre de Blanes allotjarà dimarts vinent, 17 de desembre, la 5a Nit de Monòlegs, l’espectacle que organitza Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa. L’objectiu és recaptar fons econòmics per a la Campanya de Joguines 2019-2020, i per això l’entitat social compta amb la complicitat de primeres figures del món de l’escenari i humoristes professionals que aporten el seu granet de sorra perquè tots els nens i nenes puguin gaudir del seu regal durant les tradicionals festes nadalenques.


La 5a Nit de Monòlegs es vestirà especialment de gala en aquesta ocasió, ja que comptarà amb la col·laboració del popular actor i director de teatre, guionista, presentador de televisió i monologuista Quim Masferrer. És el segon any consecutiu que col·labora amb l’esdeveniment blanenc, ja que l’any passat va gravar un vídeo animant a tothom a contribuir en la campanya de joguines de Creu Roja de Blanes-Lloret-Tossa.

Aquest 2019 la seva col·laboració serà encara més intensiva i activa, participant en l’espectacle benèfic. El popular actor selvatà, conegut sobretot pel seu programa de TV3 El Foraster, serà un dels monologuistes que participarà en la 5a Nit de Monòlegs acompanyat per tres altres humoristes, alguns dels quals també havien col·laborat amb anterioritat en aquesta actuació.


Selfie IV Nit de Monòlegs Creu Roja 2018
Són Àngel Miralles, conegut especialment per la seva incorporació de Re-Eugenio, així com Pepi Labrador i Jessica Rojano. La 5a Nit de Monòlegs a benefici de Creu Roja Joventut Blanes-Lloret-Tossa començarà a les 9 de la nit al Teatre de Blanes, i el preu de l’entrada és de 7 €. La taquilla de venda obrirà el mateix dimarts a 2/4 de 6 de la tarda, i caldrà no deixar-ho pel darrer moment, ja que s’ha creat molta expectativa al haver-se anunciat la participació del popular Quim Masferrer.

Setmana de la Gran Recollida de Joguines

L’objectiu que uneix als quatre actors i actrius no és altra que poder complir amb una fita tan senzilla però alhora tan immensa com és que tots els infants sense excepció puguin gaudir del seu regal aquests dies. Per cinquè any consecutiu, les joguines que es repartirà a la canalla són noves: es rebutja el material de segona mà perquè s’entén que tampoc no hi ha infants de segona categoria. També es té en compte que les joguines i entreteniments no són ni sexistes ni bel·licistes.


Campanya de la 'Gran Recollida de Joguines' 2018
Tot plegat significa que s’han de redoblar esforços, enfocats sobretot a poder recaptar els suficients fons econòmics per adquirir les joguines i entreteniments. Un dels principals mitjans serà la Gran Recollida de Joguines. Es farà la setmana del 16 al 21 de desembre, i culminarà aquest darrer dia, que coincideix el dissabte amb la popular i tradicional Fira de Sant Tomàs on, com és habitual, Creu Roja hi tindrà un estand de recollida.

Per poder fer la Gran Recollida de Joguines, Creu Roja comptarà amb la col·laboració de diversos establiments comercials, així com altres locals. Seran punts de recollida que se senyalitzaran per indicar que col·laboren amb la campanya. D’altra banda, també es poden dur joguines noves a la seu de l’entitat, al Carrer Sant Jaume: tots els matins de 8 a 13 h, i les tardes dels dilluns, dimarts i dimecres.


Es vol aconseguir que el màxim nombre d’infants puguin gaudir d’igual manera aquestes festes. Sumant les tres poblacions, s’hauran d’atendre uns 400 nois i noies de Blanes, Lloret i Tossa, amb un ventall d’edats que majoritàriament entre els 3 i els 10 anys. Els seus pares i mares s’han posat en contacte amb els Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes, que són qui traslladen els llistats amb les característiques i edats de les criatures a Creu Roja.
Data de realització: 12/13/2019 | Data de la darrera actualització: 12/13/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300