Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa omple el Teatre de Blanes amb la 5a Nit de Monòlegs


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/18/2019 12:20:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa omple el Teatre de Blanes amb la 5a Nit de Monòlegs

Quim Masferrer, Jéssika Rojano, Àngel Miralles i Pepi Labrador van fer esclatar el Teatre a cops de rialles, contribuint a la Campanya de Joguines 2019-2020

La 5a Nit de Monòlegs organitzada per Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa va aconseguir omplir el Teatre de Blanes de gom a gom el vespre d’aquest passat dimarts. Les més de 350 persones que van assistir-hi van poder gaudir d’un oasi on l’humor i el bon rotllo van contribuir a recollir fons econòmics per a la Campanya de Joguines 2019-2020, pagant un donatiu de 7 € per entrada.


Els artífexs van ser quatre humoristes que van anar rellevant-se dalt l’escenari, introduïts pels voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut: Quim Masferrer, Àngel Miralles, Jéssika Rojano i Pepi Labrador. L’objectiu que va unir tothom ahir al vespre és que uns 400 infants que cobreix la demarcació dels tres municipis costaners selvatans també puguin gaudir del seu regal durant les tradicionals festes nadalenques.

Monòlegs amb Pepi Labrador, Àngel Miralles i Jéssika Rojano

Igual que en la darrera edició del 2018, la vetllada es va encetar amb una humorista que es va ficar sense cap problema en la pell d’una maruja de mitjana edat per parlar sobre com als 50 anys totes les dones es reinventen. Amb un humor de sal gruixuda que aviat van acceptar de manera còmplice els espectadors, va anar escalfant l’ambient per donar pas a un dels primers hits de la nit.


Àngel Miralles, en la pell del mític 'Eugenio'
Àngel Miralles, que també ha participat en la Nit dels Monòlegs de Creu Roja Blanes per segon any consecutiu, va trencar estereotips des del minut zero, proclamant-se com l’únic català autèntic del món mundial. També va descriure amb hilarant seriositat com ha de viure en clandestinitat la seva profunda catalanitat pel fet de residir a Madrid.

El conegut monologuista va defensar amb rotunditat la llibertat d’expressió, i va demanar la complicitat del públic per gravar un vídeo on s’exigia que no desaparegui el Teatre Club Capitol –la casa de Pepe Rubianes-, que tancarà la persiana quan acabi la temporada després de 22 anys d’activitat. Això va ser després d’encarnar al circumspecte humorista català ja desaparegut Eugenio, ja que Miralles havia protagonitzat fa un temps els espectacles ‘Re-Eugenio’ i ‘Inèdits Re-Eugenio’.


Intervenció de Jéssika Rojano
Rere d’ell va sacsejar l’ambient de manera irresistible l’humor feminista de Jéssika Rojano, la creadora de l’èxit teatral a la sala El Molino: Calladitas estáis más guapas, un show de stand up comedy que ha fet front a la irrisòria oferta teatral amb dones com a protagonistes que hi ha als escenaris. La còmica canària d’arrels veneçolanes, que va deixar l’advocacia per dedicar-se a la comèdia, es defineix com a feminista radical practicant, i porta ja alguns anys recorrent escenaris amb el seu humor irreverent i de combat.

La seva intervenció, on va deixar clar tot l’humor intel·ligent que pot fer una rossa¸ per pròpia definició, va plantar cara a tot un seguit d’estereotips embolcallada per la hilaritat d’un públic que no podia deixar de riure. D’entrada, va atacar amb una classe de twerking, i va anar repassant amb el seu humor reivindicatiu, lliure de complexes i no apte per a primmirats.

Actuació estel·lar de Quim Masferrer, ‘El Foraster’

La darrera aportació, la més esperada, va ser la de Quim Masferrer, més conegut els darrers anys pel seu programa televisiu ‘El Foraster’. De fet, bona part de la seva intervenció va ser emular el seu exitós espectacle Bona Gent, on baixa i puja pel pati de butaques per trenar un discurs fet a mitges entre l’actor i el públic, que s’hi brinda encantat des del primer moment de manera còmplice.


Quim Masferrer en plena actuació
A través d’aquesta interacció, van sortir temes blanencs i no tant, com per exemple les discoteques, el nombre d’habitants que té el municipi, o el testimoni d’en Pol, un nen que té molt clar que vol ser cuiner d’un famós restaurant, tot i que preferiria que no fos a Blanes. Quim Masferrer també va pujar el llistó en la recollida de fons econòmics, demanant al públic que omplís una guardiola de Creu Roja que es van anar passant de butaca a butaca.

La seva intervenció es va tancar amb una gran selfie amb tot el públic al darrera, on van participar els quatre humoristes, a més a més dels voluntaris i voluntàries de Creu Roja. L’entitat continua aquesta setmana la ‘Gran Recollida’ de Joguines a diversos comerços que hi col·laboren com a centre de recollida, i culminarà dissabte a l’estand de la Fira de Sant Tomàs que estarà ubicat al principi del Carrer Ample, a tocar del Passeig de Dintre.
Data de realització: 12/18/2019 | Data de la darrera actualització: 12/18/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300