Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes homenatja 12 treballadors que s’han jubilat i 6 amb una antiguitat de 25 anys


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/20/2019 03:08:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes homenatja 12 treballadors que s’han jubilat i 6 amb una antiguitat de 25 anys

L’alcalde, regidors i regidores del consistori han encapçalat el tradicional acte que també serveix com a celebració nadalenca, que aquesta vegada ha inclòs una sorpresa final afegida

Aquest divendres, coincidint amb el darrer dia laborable abans que les Festes de Nadal no ho hagin capgirat tot, l’Ajuntament de Blanes ha tornat a celebrar una festa recuperada fa uns anys. Es tracta d’una petita celebració adreçada a tot el personal de l’administració pública local –funcionaris i laborals, temporals i fixes-, a qui es convida especialment perquè hi assisteixi.


L’objectiu és compartir plegats el reconeixement que es fa als treballadors i treballadores jubilats durant aquest any que ja s’acaba, així com als qui han complert els 25 anys de servei al consistori. Alhora, s’aprofita per festejar el Nadal i l’entrada al Nou Any amb un refrigeri i un brindis amb cava.

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor de Recursos Humans, Carlos Garzón, acompanyat de regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, ha encapçalat l’acte que ha tingut lloc avui al migdia a la Sala de Plens. També han participat representants del comitè d’empresa i de la junta de personal, així com companys i companyes de feina i familiars dels homenatjats.

Reconeixement a 18 treballadors jubilats i amb 25 anys d’antiguitat

Com és habitual, la celebració ha quedat centrada en l’homenatge als treballadors i treballadores jubilats i els que tenen 25 anys d’antiguitat en servei a l’Ajuntament de Blanes. Sumant els dos col·lectius, avui han estat els i les protagonistes de la festa 18 persones: 12 s’han jubilat i 6 han complert el primer quart de segle de vida com a treballadors municipals.


Amb motiu d’aquesta efemèride, a les persones que s’han jubilat se’ls ha lliurat un obsequi molt exclusiu: una reproducció de la façana principal de l’Ajuntament de Blanes amb una placa incrustada personalitzada que els agraeix la feina feta. Per la seva banda, els qui han complert 25 anys de servei han rebut com obsequi un pin elaborat amb plata que reprodueix la silueta de Sant Joan i el Convent de Blanes.

Com és habitual, aquesta ha estat la part més emotiva de l’acte, que s’ha tancat amb un brindis general per felicitar tots i totes les homenatjades, així com per celebrar anticipadament les festes de Nadal i l’entrada del nou any. Ara bé, la novetat d’enguany ha estat una sorpresa que pocs s’esperaven: el sorteig d’un lot gastronòmic entre tots els membres de la plantilla.


Al ‘bombo’ del sorteig estaven inclosos tots i totes les treballadores, que actualment sumen un total de 376 persones: tant els laborals com els funcionaris, els fixes i els temporals. L’afortunat guanyador s’ha endut un lot de productes autòctons d’Ardales. És l’obsequi institucional que va fer a l’Ajuntament de Blanes l’alcalde d’Ardales, Juan Alberto Naranjo, durant la darrera visita oficial de novembre.

Les 18 persones que bé s’han jubilat o ja fa un quart de segle que treballen per a l’Ajuntament de Blanes han estat enguany:

Jubilacions 2019 :
  - Manuel Bódalo García (Policia Local)
  - José Cortés Heredia (Policia Local)
  - Manuel Juan García Rondoni (Policia Local)
  - Juan Gómez García (Policia Local)
  - Toni Linares Griñán (Policia Local)
  - Manuel Martín Rosado (Policia Local)
  - Antonio Ribas Chamizo (Policia Local)
  - Florencio Rull (Policia Local)
  - José Manuel Canet Gómez (Policia Local)
  - Cristóbal Berrocal Domínguez (Oficina de l’AMIC)
  - Enedina Sarro Cuadrado (Acció Social)
  - Núria Llorens Sureda (Àrea d’Hisenda)
  25 anys de servei per a l’Ajuntament :
   - Sergio Rodríguez Celdran (Policia Local)
   - Josep Antoni Garrido Pérez (Oficina de l’AMIC)
   - Maribel Antequera García (Àrea d’Hisenda)
   - Josep Ma Escribano Cordero (Serveis Municipals)
   - Joan Romero Gutiérrez (Àrea d’Hisenda)
   - Neus Serra Sala (Serveis Jurídics)
  Data de realització: 12/20/2019 | Data de la darrera actualització: 12/20/2019

  © Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

  Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

  Inici de la pàgina

  © Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300