Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Segona Jornada Donació de Sang a la Biblioteca Comarcal de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/20/2019 01:02:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Segona Jornada Donació de Sang a la Biblioteca Comarcal de Blanes

L’alcalde, Àngel Canosa, i la tinenta d’alcalde de Salut, Marina Vall-Llosada, han aprofitat la jornada per saludar les voluntàries de l’Associació de Donants de Sang i agrair-los la seva tasca

La Biblioteca Comarcal de Blanes acull avui divendres la segona jornada de les dues que corresponen a la Campanya de Donació de Sang de desembre, la quarta i darrera d’aquest any 2019. El passat dijous ja es va fer la primera de les dues jornades només durant la tarda, i en canvi avui divendres tindrà lloc al llarg de tot el dia.


Marina Vall-Llosada, Àngel Canosa, Ma Rosa Grau,
Imma del Pueyo, Ma Gràcia Aubanell i Carme Valls
S’ha començat a les 10 del matí i s’haurà allargat fins a les 2 del migdia, mentre que a la tarda començarà a les 4 i finalitzarà a les 8 del vespre. Amb motiu d’aquesta Campanya de Donació de Sang l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i la tinenta d’alcalde de Salut, Marina Vall-Llosada, s’han acostat a la Biblioteca Comarcal per saludar les voluntàries de la secció local de l’Associació de Donants de Sang de Girona.


També han aprofitat la ocasió per agrair la tasca desinteressada que desenvolupen al llarg de tot l’any a Blanes, col·laborant amb el Banc de Sang i Teixits de Girona, que organitza diverses jornades de Donació de Sang al llarg de tot l’any a Blanes, tant a la Biblioteca com a l’Hospital Comarcal i en d’altres dependències. Aquest matí, entre les voluntàries, s’hi comptava la presidenta de l’associació, Ma Rosa Grau, acompanyada de Carme Valls, Ma Gràcia Aubanell i Imma del Pueyo.
Data de realització: 12/20/2019 | Data de la darrera actualització: 12/20/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300