Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebra el Nadal amb el tradicional Concert de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/22/2019 02:15:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes celebra el Nadal amb el tradicional Concert de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria

S’ha fet avui al migdia, repetint per segon any consecutiu la nova ubicació de la Plaça d’Espanya, amb l’habitual toc festiu que ens avança la vigília de les festes de Nadal

Una de les tradicions que no falta mai per Nadal a Blanes, des de fa dècades, és el Concert de Nadal de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria. L’esdeveniment cultural ha tingut lloc aquest diumenge al migdia, repetint per segon any consecutiu la nova ubicació de la Plaça d’Espanya, amb cadires instal·lades per poder-ho seguir de manera més còmoda.


Concert de Nadal Banda i Cobla Col·legi Santa Maria
Un bon grapat d’espectadors s’hi ha aplegat per poder gaudir d’un concert amb música de diferents estils, inclòs un bon repertori de bandes sonores de conegudes pel·lícules, com ara de Rocky, o bé el popurri de films de la factoria Disney. Sota la direcció de Jordi Sacristan, durant més d’una hora les festives notes de la Banda i Cobla han lluït en un lluminós migdia de diumenge que ja ens avança les festes de Nadal que viurem aviat.

Un repertori variat, que ha inclòs bandes sonores i nadales

El repertori que han atacat els nois i noies de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria ha estat força similar al què van oferir fa unes setmanes al Teatre de Blanes amb motiu del no menys tradicional Concert de Santa Cecília. Així, es va poder gaudir, entre d’altres peces, de la composició ‘Csárdas’, del músic italià Vittorio Monti, on van tocar Pablo Guisado i Xavier Rodríguez com a fiscorns solistes.


Jordi Sacristán, director de la Banda i Cobla del
Col·legi Santa Maria
Per la seva banda, Júlia Sabrià ha estat la veu solista en la coneguda cançó ‘Somewhere over de Rainbow’ que va popularitzar Judy Garland al film ‘El mago de Oz’; i Marc Anglarill ha cantat la peça ‘Sway’, de Pablo Beltrán. Per últim, Laura Leon i Marc Anglarill han estat els dos solistes que han protagonitzat la coneguda ‘The Lady is a Tramp’, del musical nord-americà dels anys 30 ‘Babes in Arms’.


Salutació final de tots els i les músics
Altres peces interpretades al llarg del concert han estat el popurri, ‘Conga del Fuego Nuevo’, i un altre amb temes del mític guitarrista Carlos Santana. Seguint el costum de tants anys, el darrer tram del concert no podia incloure d’altres melodies que no fossin precisament nadales, un toc final en forma de medley que avisava de nou sobre la inexorable arribada d’aquestes màgiques festes.
Data de realització: 12/22/2019 | Data de la darrera actualització: 12/22/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300