Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes deté in fraganti l’autor d’una onada de 40 robatoris amb força a l’interior de vehicles


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/31/2019 02:36:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes deté in fraganti l’autor d’una onada de 40 robatoris amb força a l’interior de vehicles

Aquests darrers dies s’ha intensificat la vigilància amb patrulles, especialment en les diferents zones de la població on s’havien produït per poder-lo enxampar

Des de principis d’aquest mes de desembre la Policia Local de Blanes havia detectat un anormal augment de robatoris amb força perpetrats a l’interior de vehicles estacionats al carrer. El procediment que seguia l’autor o autors era sempre el mateix: es trencaven els vidres d’un o diversos vehicles aparcats en un mateix carrer i s’enduien articles que hi havia al seu interior, després de regirar-lo de dalt baix.


Vehicles on s'han produït alguns dels robatoris
La zona on s’hi actuava era majoritàriament al centre de la vila, preferentment a l’Avinguda del Parlament de Catalunya i a la Rambla Joaquim Ruyra, així com en d’altres carrers dels voltants. Davant l’alarma social que estava causant l’onada de robatoris, la Policia Local de Blanes va intensificar la vigilància amb patrulles, especialment en les diferents zones on s’havien detectat més casos.

Detingut in fraganti mentre estava robant en un vehicle

Això va permetre poder enxampar in fraganti l’autor, a qui se l’hi podrien imputar més de 40 robatoris efectuats durant aquestes darreres setmanes. La detenció va tenir lloc a quarts de 12 de la nit del passat diumenge 29 de desembre, quan la Policia Local de Blanes va observar un individu que tenia mig cos ficat a l’interior d’un vehicle amb els vidres trencats, procedint a la seva identificació i posterior detenció.

El detingut és un menor resident a Blanes, per la qual cosa les diligències del cas s’estan tramitant a través de la Fiscalia de Menors, a l’espera que se’l citi per a la seva compareixença en judici mentre se’l manté en custòdia familiar. Aquests dos darrers dies la Policia Local de Blanes ha estat recollint i recopilant les dades i evidències dels robatoris amb força comesos a l’interior de vehicles per comparar les dades i afegir-ho a l’atestat definitiu.


A l’evidència que se l’havia aturat in fraganti, se li van afegir encara més motius, com per exemple que anava vestit amb una caçadora sostreta d’un altre vehicle l’amo del qual havia denunciat el robatori, i se li van trobar al damunt d’altres articles robats. En el moment de la seva detenció la Policia Local de Blanes també va observar que al costat del vehicle on se’l va localitzar n’hi havia dos altres més amb els vidres trencats i l’interior regirat.
Data de realització: 12/31/2019 | Data de la darrera actualització: 12/31/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300