Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa fa de Reis d’Orient avançats repartint prop de 1.000 jocs i joguines


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/31/2019 10:38:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa fa de Reis d’Orient avançats repartint prop de 1.000 jocs i joguines

Aquest dimarts els nois i noies de Creu Roja han ajudat a ses majestats repartint les joguines de les famílies de Blanes que fan les seves peticions a través del Departament d’Acció Social

Tots i totes les qui mantenen viva la màgia del Nadal saben que aquests dies els Reis d’Orient van més atrafegats que mai cercant els regals que els han demanat els nens i nenes a través de les seves cartes. Per això, tota l’ajuda que puguin rebre aquests fantàstics personatges, per molt màgics que siguin, sempre és molt benvinguda.

Especialment la que els arriba a Melcior, Gaspar i Baltasar des de Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa. Avui dimarts els voluntaris i voluntàries han ajudat a repartir les joguines de les famílies de Blanes, després que el passat dia 24 ja ho van fer amb les de Tossa, i ahir dilluns amb les de Lloret de Mar.


Des de primera hora del matí i fins al migdia, de manera esgraonada per evitar aglomeracions, els familiars hauran passat a recollir els lots per la seu de l’entitat social blanenca. A cadascú se’ls ha assignat un número, de manera que quan es localitzava només calia anar a les dues plantes superiors i localitzar les bosses senyalitzades per fer-les arribar fins a l’entrada.

S’han repartit prop d’un miler de jocs, joguines i regals a les tres viles

Sumant les tres poblacions, des de la seu de Creu Roja Joventut de Blanes s’hauran repartit prop d’un miler de jocs, joguines i regals per a la mainada. Com és habitual, a Blanes és on s’han tramitat més peticions, seguida per Lloret i Tossa de Mar. Més concretament, s’hauran lliurat un total de 945 obsequis: jocs, joguines i regals infantils.

PoblacióFamíliesNens i Nenes
Blanes
127
258
Lloret de Mar
21
37
Tossa de Mar
11
20
Total
159
315

A Blanes s’han tramitat les peticions de les famílies a través del Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes que, al seu temps, ha fet arribar els llistats a la ONG. Aquests darrers dies l’activitat ha estat frenètica per tenir enllestits tots els lots, cadascun dels quals inclou un mínim de 3 articles, als quals s’hi procura afegir un conte o bé material escolar i didàctic.


La canalla que rep els lots tenen entre 0 i 12 anys, i es procura que els obsequis que els arribaran siguin adequats per a cada edat. També es tenen en compte altres paràmetres que se’ls fa arribar per facilitar-los la feina. D’altra banda, el denominador comú que tenen tots els obsequis i joguines és que no són ni sexistes ni bel·licistes i, sobretot, una característica que s’ha instaurat aquests darrers cinc anys: són joguines noves i no pas de segona mà.

Campanya de Joguines 2019 molt positiva

Des de Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa, que té la seva seu a Blanes, s’ha fet una valoració molt positiva de l’actual campanya. Sobretot perquè no s’ha hagut de patir excessivament per poder complir amb l’objectiu que totes les peticions tinguessin resposta, i que els lots fossin prou reeixits per no esborrar el somriure de cap criatura.


Això ha estat possible per diversos motius. Un dels principals ha estat l’èxit que ha tingut enguany la ‘Nit de Monòlegs’ que es va fer el passat 17 de desembre. L’actuació va omplir el Teatre de Blanes de gom a gom de públic, sobretot atret per la presència del conegut actor Quim Masferrer. El conegut presentador i conductor del programa de TV3 ‘El Foraster’ ha col·laborat conjuntament amb els monologuistes Àngel Miralles, Jessika Rojano i Pepi Labrador, contribuint tots quatre a fer passar una vetllada presidida pel bon humor i la solidaritat.

Els guanys aconseguits van permetre poder disposar de més recursos per comprar les joguines, afegint-se als diners amb que ja es comptaven des de l’estiu, amb motiu del Festival de Música Jove a la Platja, l’’Ensorra’t’. D’altra banda, per segon any consecutiu també s’ha fet la ‘Gran Recollida de Joguines’ amb la col·laboració d’entitats i establiments comercials, on s’hi podien anar a portar-hi joguines i obsequis per a la canalla.


Per últim, un altre recurs amb què s’ha comptat és la venda de butlletes per un sorteig que es farà en combinació amb les tres últimes xifres de la Loteria del Nen del Dia de Reis. El premi consisteix en una exclusiva samarreta del FC Barcelona signada per la jugadora del seu primer equip, la futbolista blanenca Melanie Serrano, que s’encarregarà de firmar-la en viu i en directe per a qui tingui la butlleta guanyadora. El premi inclou un dinar per a dues persones al Restaurant T3, que també ha col·laborat.
Data de realització: 12/31/2019 | Data de la darrera actualització: 12/31/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300