Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Suspeses les activitats a l’aire lliure en camps de futbol i altres espais exteriors de Blanes pel mal temps


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/20/2020 03:39:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Suspeses les activitats a l’aire lliure en camps de futbol i altres espais exteriors de Blanes pel mal temps

La mesura preventiva emesa per l’Ajuntament de Blanes s’ha fet efectiva aquest migdia, i es modificarà en funció de l’evolució de l’episodi de pluja, vent i temporal de mar

L’Ajuntament de Blanes, a través del Departament de Protecció Civil, i de comú acord amb la direcció de l’Àrea d’Esports del consistori, ha decidit suspendre totes les activitats esportives que estava previst realitzar a l’aire lliure. Es tracta de la primera mesura preventiva emesa per l’Ajuntament de Blanes arran de la situació meteorològica adversa actual de pluja, vent i temporal de mar que afecta el municipi on comença la Costa Brava des d’ahir diumenge.


La mesura concerneix tant els camps de futbol municipals com altres espais exteriors dels centres escolars on es fan activitats extraescolars, majoritàriament de caràcter esportiu també. Les tres principals instal·lacions esportives afectades són els camps de futbol de la Ciutat Esportiva, Can Borell i Ca la Guidó. Des del Departament de Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes es seguirà pendent de l’evolució de l’episodi, mantenint o modificant les mesures preventives d’aplicació a la vila de Blanes en funció dels canvis que puguin haver-hi.


De moment, a diferència de les poblacions veïnes -majoritàriament del Maresme- on s’han suspès les classes des de les Escoles Bressol Municipals fins a les Escoles d’Adults, a Blanes no s’han cancel·lat. Durant les darreres hores els serveis d’emergència –Policia Local i Protecció Civil- han continuat especialment amatents a haver d’actuar. De moment no s’ha hagut d’atendre cap cas especialment greu.


Data de realització: 01/20/2020 | Data de la darrera actualització: 01/20/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300