Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recull 2.500 € a benefici de la Fundació Aspronis en una Gala Solidària que va omplir el teatre ahir


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/26/2020 12:22:42 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes recull 2.500 € a benefici de la Fundació Aspronis en una Gala Solidària que va omplir el teatre ahir

El festival va comptar amb la col·laboració del Coro Rociero Bahía de Blanes, l’Escola d’Arts Escèniques Viu Cantant, el Ballet de Dani Candelas i la Banda del Col·legi Santa Maria

Una vegada més, Blanes ha demostrat que és un municipi solidari, obert sempre a col·laborar en tot tipus de causes. En aquesta ocasió la Gala Benèfica va tenir lloc la tarda-vespre d’aquest passat dissabte al Teatre de Blanes, i es va fer per fer costat al Centre d’Atenció Especial i Residència Pinya de Rosa que regenta la Fundació Aspronis al veí municipi de Palafolls, que compta amb usuaris i usuàries tant de Blanes com de les poblacions del voltant.


L'alcalde i la directora del CAE d'Aspronis, amb els i les
artistes que van participar ahir, acompanyats de col·laboradors
Amb la venda d’entrades per accedir a un Teatre de Blanes ple de gom a gom, amb les entrades exhaurides, sumant-li les aportacions de ‘Fila o’ de particulars i entitats que van contribuir, s’han recollit 2.500€. L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i la directora del centre, Mercè Martet, es van encarregar de donar la benvinguda a l’esdeveniment, organitzat per pares i mares de les persones que s’atenen al centre, amb el suport de l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales.

Mercè Martet, directora del CAE, i Àngel Canosa, alcalde de Blanes
Actuacions de diverses entitats i artistes de Blanes

Tot seguit va ser el moment de començar la Gala Benèfica, que va comptar amb un mestre de cerimònies d’excepció: Aitor Roger. En primer lloc van actuar els membres del Coro Rociero Bahía de Blanes amb diversos temes que van emocionar la concurrència. Especialment el darrer d’ells: ‘Mi Blanes Marinero’, una composició original escrita pel blanenc Rafael Arroyo.


Coro Rociero Bahía de Blanes
Darrera d’ells va ser el torn dels membres de l’Escola d’Arts Escèniques ‘Viu Cantant’, dirigida per una artista amb majúscules: Cristina del Pozo. Especialment intens va ser el duet que van protagonitzar la mateixa directora del grup, acompanyada justament per una de les cantants del Coro Rociero Bahía de Blanes, interpretant un tema que va popularitzar una coneguda tonadillera andalusa.


Actuació de l'Escola d'Arts Escèniques 'Viu Cantant'
El tercer ingredient de la vetllada van ser els components del Ballet de Dani Candelas, que van embruixar amb el seu art tot el pati de butaques, de dalt a baix, oferint un recital de ball flamenc que no va deixar indiferent ningú. Especialment per qui encapçala aquest grup d’artistes, el bailaor blanenc Dani Candelas. Per últim, la Gala Benèfica es va tancar amb la participació de la Banda del Col·legi Santa Maria, en aquesta ocasió dirigida per Jordi Casas, de l’Escola de Música del mateix centre educatiu.


Ballet de Dani Candelas
La participació dels i les joves músics de Blanes també va tenir un ingredient afegit amb un dels temes que van interpretar, l’Adagio de Joaquin Rodrigo ‘Concierto de Aranjuez’. Una de les ballarines del quadre de Dani Candelas va irrompre a l’escenari per posar forma i contingut amb la seva dansa a la melodia de la Banda del Col·legi Santa Maria. Els intensos aplaudiments que van tancar la vetllada van ser una bona mostra que el públic havia gaudit d’un bon espectacle.


Banda del Col·legi Santa Maria
Per a l’organització de l’esdeveniment, s’ha comptat amb la participació del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Blanes, que precisament estava representat ahir dissabte pel seu regidor, Albert Sanz; el Cafè Terrassans, la Pastisseria de Ca l’Orench, Pastisseria Marina, Cava Laviret, Cava Ses Vernes i Salvador Gutiérrez. Per a la venda d’entrades han col·laborat Bar Churrería La Plantera, el Mercat Blanes, Can Borràs i Can Jubany.


Salutació final
Data de realització: 01/26/2020 | Data de la darrera actualització: 01/26/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300