Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es presenta la 6a temporada de ‘Blanes X Runners’, la marca que promou el turisme Esportiu i Familiar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/29/2020 01:27:37 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es presenta la 6a temporada de ‘Blanes X Runners’, la marca que promou el turisme Esportiu i Familiar

El calendari d’aquest 2020 inclou 10 curses i proves esportives, coincidint amb l’any en què en què l’Agència Catalana de Turisme l’ha tematitzat com l’Any del Turisme Esportiu

L’Ajuntament de Blanes i les tres entitats esportives que promouen la marca de Turisme Esportiu i Familiar ‘Blanes X Runners’ han presentat avui dimarts una nova edició de l’exitosa experiència. Aquest 2020 significa ja el sisè any consecutiu de la seva creació. Al 2015 va ser la primera edició en què es va posar en marxa, amb l’objectiu de promocionar Blanes com un dels territoris més idonis i atractius per als corredors i corredores, tant a nivell gironí com arreu de Catalunya.


Janina Sererat (Centre Excursionista), Àngel Canosa (alcalde),
Pere Lopera (regidor Esports) i Joan Muñoz (Grup Fondistes)
La presentació del 6è Blanes X Runners l’han encapçalat l’alcalde, Àngel Canosa, acompanyat del regidor d’Esports, Pere Lopera; Joan Muñoz, del Grup Fondistes Blanes; i Janina Serrat, del Centre Excursionista de Blanes; i en aquesta ocasió el Club Triatló Blanes ha excusat la seva assistència. Per donar a conèixer el nou calendari, plasmat en un roll-up, s’han donat cita a l’espigó extern del Club de Vela Blanes.

Totes les parts implicades han coincidit en destacar la idoneïtat d’haver creat aquesta marca, que compta amb el suport de la Diputació de Girona i el Consell Comarcal de la Selva. La marca Blanes X Runners s’inscriu dins el marc de les dues destinacions certificades amb què ja compta el municipi on comença la Costa Brava: la DTE –Destinació de Turisme Esportiu- i la DTF –Destinació de Turisme Familiar-, i compta amb material identificatiu i de promoció propis.

2020: l’Any del Turisme Esportiu tematitzat per l’ACT

Precisament aquest 2020 l’ha tematizat l’Agència Catalana de Turisme com l’’Any del Turisme Esportiu’, una circumstància que des de Blanes s’ha volgut emfatitzar amb l’edició d’un vídeo promocional: https://youtu.be/ZcdcH41xiak . El rodatge es va fer l’any passat coincidint amb la cinquena edició de la marca, i fa un repàs visual a les principals curses i esdeveniments de ‘Blanes X Runners’.


Sortida XXXVI Caminada Popular Nit de Sant Bonós 2019
El vídeo s’espera que contribueixi a reforçar el posicionament de Blanes com a destinació de Turisme Esportiu i Familiar, i servirà per fer presentacions en diferents esdeveniments, com ara fires genèriques i taules de treball amb agents de viatges, entre d’altres. La previsió és que també es facin càpsules de cadascuna de les curses per incentivar la seva participació al llarg de l’any.

10 curses en la 6a Blanes X Runners

Aquest 2020 la marca ‘Blanes X Runners’ inclou un total de 10 proves esportives, la primera de les quals ja va tenir lloc el passat 12 de gener, la XXXII Cursa Mar i Murtra. En aquesta ocasió, la principal novetat ha estat la incorporació d’una tercera prova de 15 km, una trail que s’ha sumat a la tradicional Mar i Murtra de 20 km, i la més popular i a peu pla de 10 km. La primera prova de la ‘Blanes X Runners’ 2020 va aplegar gairebé 1.000 corredores i corredores.


Roger Perales (Promoció Econòmica), Janina Serrat, Àngel Canosa,
Joan Muñoz, Gisela Bayé (Esports) i Pere Lopera
La següent prova al calendari tindrà lloc el 26 d’abril, amb la XIX Ruta de les Ermites de 18 km, seguida el 3 de maig per la VII Trail Selva Marítima, i per la V Color Blanes X Runners, la cursa corporativa fixada pel 5 de juliol. A l’agost n’hi haurà tres: el dia 9 la 78a Travessia Popular El Port de Blanes; el dia 22 la XXXVII Caminada Popular Nit de Sant Bonós; i el dia 30 el XII Aquatló Popular Vila de Blanes.


Per últim, el cap de setmana del 19 i 20 de setembre se celebrarà el II Dia de la Muntanya; el 13 de desembre la XI Passafred; i finalment el 31 de desembre, tancant l’any, la III Cursa Popular Sant Silvestre. De totes les proves i curses, la més participativa amb diferència és la Caminada Popular Nit de Sant Bonós, que supera sempre les 5.000 persones. Més informació sobre el calendari Blanes X Runners 2020: https://www.blanes.cat/blanesxrunners

Data de realització: 01/29/2020 | Data de la darrera actualització: 01/29/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300