Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policia Local, Protecció Civil i Bombers intervenen en un sinistre que ha obligat a tallar el centre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/03/2020 12:48:38 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIRENES EMERGENCIESPolicia Local, Protecció Civil i Bombers intervenen en un sinistre que ha obligat a tallar el centre de Blanes

Una avaria en la màquina d’un obrador ha encès l’oli que hi havia al seu interior provocant un espès fum que ha alertat els veïns, havent de barrar el pas en tot el perímetre per seguretat

Diversos cossos d’emergència han hagut d’intervenir avui al matí al centre de Blanes a causa d’un incident molt localitzat que, tot i que ha estat controlat en pocs minuts, ha requerit que s’hagués de barrar el pas en tot el perímetre que rodejava l’establiment on ha tingut lloc, l’obrador de l’emblemàtica i centenària fleca i pastisseria Ca l’Orench. L’alerta s’ha rebut quan passaven pocs minuts d’un quart d’11 del migdia, mobilitzant ràpidament efectius de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, així com de Bombers de la Generalitat.


L’incident, que no ha provocat cap ferit, s’ha localitzat en una màquina de fer massa d’un obrador situat al Carrer Raval, al centre de la vila. El serpentí de la màquina s’ha trencat quan estava en funcionament, provocant que l’oli que hi havia al seu interior es vessés quan estava a una temperatura d’uns 210 graus centígrads. A causa de tan elevada temperatura, s’ha encès un foc molt localitzat, que no ha arribat a estendre’s a l’interior de l’establiment.


Mentre els Bombers procedien a assegurar-se que el foc ja estava definitivament extingit i a ventilar l’establiment per esvair l’espès fum que hi havia, els efectius de la Policia Local de Blanes han barrat el pas en tot el perímetre, per major seguretat de tothom. El tall ha afectat un tram del Carrer Ample, on està situada la Fleca-Pastisseria, així com un tram dels dos carrers adjacents a l’obrador: Carrer Raval i Carrer dels Valls.


D’altra banda, el què ha fet allargar l’atenció del petit incendi ha estat que ha calgut esperar força temps a què la temperatura de l’oli baixés el suficient com perquè no suposés cap perill la manipulació de la màquina avariada. En l’incident han intervingut un total de tres dotacions de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, així com tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.Data de realització: 02/03/2020 | Data de la darrera actualització: 02/03/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300