Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Carrers tancats amb motiu de la Rua de Carnaval


Camí de tornada


Menú principal



Carrers tancats amb motiu de la Rua de Carnaval

el proper diumenge 23 de febrer.



AVÍS


El proper diumenge dia 23 de febrer d’enguany, tindrà lloc a la nostra vila la celebració de la Rua de Carnaval, per la qual cosa us comuniquem que els següents carrers restaran tancats al trànsit rodat:

RECORREGUT DE LA RUA DE CARNAVAL:

A les 5 de la tarda es donarà la sortida de la rua amb el següent recorregut:

* rbla. J.Ruyra (alçada plaça De l’Escorxador) >> pl. Solidaritat >> rbla. J.Ruyra sud >> pl. Catalunya >> pg. De la Marina >> pl. Dels Països Catalans.

Per la qual cosa la circulació rodada pel dia de la rua (23/02/2020) restarà, circumstancialment, establerta de la següent manera:

1. Els turismes que circulin per l’avinguda Joan Carles I, es desviaran pel carrer Vila de Lloret. Els autobusos no podran accedir al carrer Vila de Lloret; per tant, es desviaran per la carretera GI-682. Així mateix, tampoc podran circular per la resta de carrers afectats per la rua.

2. Els vehicles no podran circular per rbla. J.Ruyra direcció Lloret de Mar.

3. Els vehicles que circulin pel carrer Paradís, es desviaran en direcció al carrer Vila de Lloret fins al carrer Treumal.

4. Els vehicles que circulin pel carrer Anselm Clavé direcció centre, es desviaran pel carrer Tarragona i no podran accedir al carrer Tordera, ni a la rbla. J.Ruyra.

5. Els vehicles que circulin pel carrer Jaume Arcelós, es desviaran direcció al carrer Fe. Només els turismes podran accedir al carrer Tordera i es desviaran pel carrer Balmes.

6. Els vehicles que circulin pel passeig De Mar es desviaran a la cruïlla Miramar (passeig Cortils i Vieta) en direcció a carrer Ample.

7. Els vehicles que circulin pel carrer Ample es desviaran en direcció carrer Raval nord.

8. Els vehicles que circulin pel carrer Forn de la Calç no podran accedir a la plaça Catalunya i es desviaran pel carrer S’Auguer en direcció plaça Dels Països Catalans.

9. Els vehicles que circulin pel passeig S’Abanell direcció centre, es desviaran en la plaça Dels Països Catalans pel carrer Maresme. En el moment de l’arribada de la rua a plaça Dels Països Catalans, els vehicles que circulin pel passeig S’Abanell es desviaran en el carrer Josep Tarradellas.

10. Els accessos a la zona del Moll i passeig De Mar restaran tancats al trànsit rodat en la plaça Dels Països Catalans, des de les 17:00 hores fins a la finalització de la Rua de Carnaval.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 972 358 666 - 092

Us demanem que informeu d’aquesta itineraris alternatius als vostres proveïdors i clients.

Gràcies per la vostra col·laboració.






Data de realització: 01/07/2020 | Data de la darrera actualització: 02/17/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300