Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Concurs de Disfresses culmina la Festa Infantil de dissabte del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/23/2020 09:56:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOEl Concurs de Disfresses culmina la Festa Infantil de dissabte del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes

El jurat va repartir 9 premis, i va haver de decidir entre més d'un centenar de participants. Avui diumenge el Carnestoltes continua amb la multitudinària Rua de Carnaval a les 5 de la tarda

La primera de les dues jornades del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes, que es va viure la tarda-vespre d’aquest passat dissabte a la Plaça dels Dies Feiners, es va tancar amb la desfilada i entrega de premis del Concurs de Disfresses Infantil i Familiar. Va ser el darrer al·licient de més de quatre hores de música, balls, inflables, tallers i altres entreteniments adreçats tant a la canalla com a la gent gran que els acompanyaven.


El Jurat del Concurs, amb els guanyadors en la
Categoria de Disfresses Familiar
El Concurs de Disfresses va comptar amb un total de 77 inscripcions, sumant més d’un centenar de participants perquè la tercera categoria és per a parelles i grups que poden ser d’amics i/o famílies. La primera categoria és la Mini, per a nens i nenes de 0 a 4 anys; la segona és la Infantil, de 5 a 12 anys, i la tercera modalitat és la Familiar. El jurat ha estat format enguany pel regidor de Cultura i Festes, Albert Sanz; la presidenta de l’Esbart Joaquim Ruyra, Anna Turon; i la coordinadora de Creu Roja a l’assemblea de Blanes-Lloret-Tossa, Norma Rivas.

El jurat reparteix un total de 9 premis, 3 per a cadascuna de les categories

El jurat no ho va tenir gens fàcil per decidir els tres primers premis en cada categoria, ja que tots i totes van rivalitzar en originalitat, i fins i tot la posada en escena dalt la passarel·la central de la Plaça dels Dies Feiners. Finalment, després de la deliberació, el jurat va fer el lliurament de premis ajudat pel mestre de cerimònies, Guillem Bitlloch.


El jurat del concurs, durant la deliberació, amb Guillem Bitlloch
Els guanyadors i guanyadores han estat els següents :

CategoriesGuanyadors/-es
1er Premi 0-4 anysLucas Gual
2on Premi 0-4 anysMarc Borrell
3er Premi 0-4 anysCarmen García
1er Premi 5-12 anysMaiol Junyent
2on Premi 5-12 anysPol Pérez
3er Premi 5-12 anysIrene Arjona
1er Premi FamíliesSpaguettis Xef
2on Premi FamíliesPandes
3er Premi FamíliesConte de la Caputxeta

Aquest diumenge a les 5: Rua de Carnaval de Blanes

La Festa Infantil i Familiar que va tenir lloc la tarda-vespre d’aquest passat dissabte va centrar l’activitat del Carnestoltes a Blanes. El Carnaval de la Costa Brava Sud continuarà en aquest municipi la tarda d’avui, a partir de les 5, amb la multitudinària Rua de Carrosses i Comparses que inclou la participació de 17 colles d’arreu del territori. Sumen més d’un miler de participants, que desfilaran pel recorregut dels anys anteriors, llevat de la principal novetat que s’ha introduït: la capçalera sortirà des de la Rambla Joaquim Ruyra Nord, del Pla Parcial Costa Brava, enlloc de fer-ho des de l’avinguda Joan Carles I, a la Plaça de l’Escorxador.


Guanyadors i guanyadores en la categoria Mini (0-4 anys)
Les carrosses resseguiran tota la Rambla Joaquim Ruyra Nord, passant per la cruïlla de davant el Mercat de Mas Enlaire, fins arribar a la Plaça Solidaritat. Des d’allí seguiran per la Rambla Joaquim Ruyra Sud, Plaça Catalunya, Passeig de la Marina i la Plaça dels Països Catalans, on finalitzarà.


Guanyadors i guanyadores en la categoria Infantil (5-12 anys)Data de realització: 02/23/2020 | Data de la darrera actualització: 02/23/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300