Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acollirà cinc sessions de cinema en català a preus reduïts per a tota la família a l’OCINE


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/28/2020 01:53:00 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acollirà cinc sessions de cinema en català a preus reduïts per a tota la família a l’OCINE

Es projectaran des de ‘Frozen II’ fins a ‘Toy Story 4’, entre d’altres, amb el Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) promogut per la Generalitat amb el suport de l’Ajuntament

La ciutadania de Blanes i poblacions de l’àrea d’influència del municipi on comença la Costa Brava es podran beneficiar durant les properes setmanes d’una iniciativa que arriba a Blanes en una nova edició per a la temporada gener-març 2020. Es tracta del Cicle de Cinema Infantil den Català (CINC), que promou la projecció de pel·lícules en català per a tots la família a preus reduïts: 4’50 €/entrada, tant pel que fa als infants com als adults que els acompanyen.


Imatge de 'Toy Story 4', el film que encetarà
el cicle aquest dissabte 29 de febrer
S’han programat un total de cinc sessions: a partir d’aquest proper dissabte 29 de febrer i fins al 28 de març. Totes cinc jornades coincideixen amb un dissabte, i les projeccions es fan a ¼ de 5 de la tarda, les 16’15 h a OCINE Blanes. El programa CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per donar a conèixer i fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català.


A Blanes està organitzat amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i l’empresa d’exhibició OCINE, així com amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l’Oficina de Català de Blanes. Amb l’objectiu de contribuir a la difusió del programa, l’Ajuntament de Blanes ha fet arribar la programació prevista per aquesta temporada gener-març 2020 a tots els centres escolars.

Programació Cinema en Català Gener-Març 2020 :

Dissabte 29 Febrer: ‘Toy Story 4’
Dissabte 7 Març: ‘Mascotes 2’
Dissabte 14 Març: ‘Playmobil: La Pel·lícula’
Dissabte 21 Març: ‘Frozen II’
Dissabte 28 Març: ‘Espies Disfressats’
Data de realització: 02/28/2020 | Data de la darrera actualització: 02/28/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300