Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebrarà aquest 2020 un total de 22 Audicions de Sardanes, dues més que al 2019


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/29/2020 06:09:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOBlanes celebrarà aquest 2020 un total de 22 Audicions de Sardanes, dues més que al 2019

La temporada comença aquest diumenge 1 de març, amb una sessió a càrrec de la Banda-Cobla del Col·legi Santa Maria que tindrà lloc al Banc dels Músics a les 12 del migdia

Aquest proper diumenge 1 de març Blanes estrena una nova temporada de sardanes que s’aniran succeint al llarg dels propers mesos, fins a l’octubre. Aquest 2020 s’han programat un total de 22 audicions al llarg de tot l’any, dues més que l’any passat. De fet, al 2019 l’organització de concerts ja va ampliar-se sensiblement en relació a les que solien fer en aquest municipi.


Audició de Sardanes Agost 2019
Estan organitzades per l’Agrupació Sardanista de Blanes amb el suport de l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes i la Diputació de Girona. També es compta amb l’especial col·laboració de la Banda-Cobla del Col·legi Santa Maria, qui precisament encetarà el cicle d’enguany aquest proper diumenge, 1 de març, amb la primera de les 22 sessions, a les 12 del migdia.

22 audicions de sardanes fins a l’octubre

La formació blanenca protagonitzarà un total de nou sessions, a banda de les quals caldrà afegir les que s’organitzen amb motiu de celebracions assenyalades, com per exemple el 14 d’abril, coincidint amb l’Aplec del Vilar que culmina la Setmana Santa blanenca. La resta de formacions que s’encarregaran d’interpretar la música de sardanes en directe seran les cobles Vila d’Olesa, Principal de Banyoles, del Baix Empordà, Rossinyolets, Cobla Orquestra Montgrins, La Flama de Farners, Ciutat de Girona, Genisenca, Bisbal Jove i de Premià.

Gairebé totes les sessions s’allotjaran al lloc més emblemàtic de Blanes per fer audicions de sardanes: el Banc dels Músics del Passeig de Mar, al costat del qual hi ha el Monument al Sardanista. Les tres primeres sessions s’han programat a les 12 del migdia, mentre que a partir de llavors totes les restants seran a 2/4 de 8 del vespre, les 19’30 h.


L’escenari del Banc dels Músics anirà alternant amb el Monument a Joaquim Ruyra del Passeig de la Mestrança, més conegut com ‘El Frare’. També hi haurà dos altres indrets puntuals: un d’ells serà el Passeig de Dintre, coincidint amb la jornada festiva de Santa Anna, patrona de Blanes, i l’altre Cala Bona, en aquesta ocasió coincidint amb el centenari Aplec de l’Amor.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 02/29/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300