Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policia Local de Blanes i Bombers rescaten un gos que ha caigut a un pou ple d’aigua de la zona agrícola


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/04/2020 05:45:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local de Blanes i Bombers rescaten un gos que ha caigut a un pou ple d’aigua de la zona agrícola

Els efectius d’emergències han pogut hissar l’animal sa i estalvi, després que la persona que estava passejant-lo ha donat l’avís de l’accident

La suma d’esforços d’efectius de la Policia Local de Blanes i dels Bombers de la Generalitat ha permès a primera hora de la tarda d’avui dimecres poder rescatar sa i estalvi un gos que havia caigut en un pou ple d’aigua als afores del nucli urbà. L’avís a la Policia Local de Blanes l’ha donat la mateixa persona que estava passejant amb el seu gos pels camps que hi ha als afores de Blanes, a la zona agrícola a tocar del riu Tordera.


L’animal ha caigut a un pou ple d’aigua, que podria tenir més de sis metres de fondària i amb una amplada reduïda, que està mig ocult per la frondosa vegetació que l’envolta. Immediatament que s’ha rebut l’alerta, s’hi ha acostat una patrulla de la Policia Local de Blanes, que ha facilitat la localització exacta del lloc on s’havia produït l’incident, difícil de trobar ja que es troba a camp obert.El gos s’ha pogut rescatar amb l’ajut de cordes i d’un dels quatre bombers que ha intervingut, que ha accedit a l’interior del pou amb l’ajut d’una escala. Després d’hissar-lo a terra ferma, s’ha lliurat el gos –que estava força espantat i amb les forces malmeses- a la persona que l’acompanyava, qui ha agraït la ràpida actuació dels cossos d’emergència.


Posteriorment, la Policia Local de Blanes ha procedit a barrat i envoltat amb tanques i cinta de balisa tot l’entorn del pou perquè cap altra persona o animal puguin resultar ferits a conseqüència que no vegin el pou, difícil de veure a ull nu perquè està força camuflat per la vegetació. D’altra banda, els efectius policials també tenen previst posar-se en contacte amb el propietari de la finca perquè s’encarregui de la definitiva senyalització per evitar futurs perills.
Data de realització: 03/04/2020 | Data de la darrera actualització: 03/04/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300