Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes va confirmar ahir divendres 4 nous casos de COVID-19 i un nou pacient donat d’alta


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/28/2020 07:32:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes va confirmar ahir divendres 4 nous casos de COVID-19 i un nou pacient donat d’alta

Actualment el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia arriba als 33 pacients, en una jornada durant la qual tres persones més van haver de ser traslladades a un altre centre

Al terme de la passada jornada de divendres, el Consorci de Salut del Maresme i la Selva ha informat sobre les persones ateses per coronavirus SARS-CoV-2 als seus dos centres de Blanes i Calella. Les dades que ha fet públiques indiquen que a l’Hospital Comarcal de Blanes es van confirmar ahir 4 nous casos positius. El mateix dia en què va rebre l’alta un nou pacient que havia ingressat per aquesta malaltia.


Hospital Comarcal de la Selva amb seu a Blanes
En l’actualitat, el nombre total d’hospitalitzats per la COVID-19 al centre de Blanes arriba a les 33 persones. Per la seva banda, a l’Hospital Sant Jaume de Calella ahir es van confirmar 3 nous casos per coronavirus, en una jornada on el recompte total de persones ingressades al centre per aquesta malaltia era de 23 pacients. Això vol dir que, sumant les dades dels dos centres de la Corporació de Salut, aquest passat divendres van haver 7 nous casos positius.

En total, sumats els Hospitals de Blanes i Calella, hi ha 56 persones hospitalitzades per coronavirus, i fins ahir s’han pogut fer un total de 8 altes hospitalàries de pacients Covid-19 confirmats, i s’han registrat 6 defuncions, 4 d’elles al centre de la Selva. D’altra banda, en relació al nombre de professionals sanitaris, la xifra s’eleva a un total de 62 persones afectades. A la Regió Sanitària de Girona ahir es van confirmar 50 nous casos nous de coronavirus, elevant a 969 el nombre d’afectats, 81 d’ells en estat greu, i 348 professionals sanitaris.Data de realització: 03/28/2020 | Data de la darrera actualització: 03/28/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300