Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes confirma un nou mort per coronavirus, arribant ja a les 10 víctimes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/01/2020 07:59:06 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes confirma un nou mort per coronavirus, arribant ja a les 10 víctimes

Als dos hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva aquest dimarts es van confirmar 7 nous casos, i amb aquests ja són 69 els pacients hospitalitzats per COVID-19

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha confirmat una nova defunció per coronavirus a l’Hospital Comarcal de la Selva, havent arribat ja a les 10 víctimes per aquesta malaltia al centre que dóna atenció pacients de Blanes, Lloret i Tossa. A l’Hospital de Blanes aquest passat dimarts es va registrar 1 nou cas per coronavirus, i es va donar l’alta a un pacient, i ja en són un total de 7.


Per la seva banda, el nombre total d’ingressats per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes ascendeix als 37 pacients. Per la seva banda, a l’Hospital Comarcal de Calella ahir es van registrar 6 nous casos per coronavirus, es van fer 4 trasllats i en l’actualitat hi ha un total de 32 pacients ingressats al centre per aquesta malaltia.

Als dos centres hospitalaris de Blanes i Calella ahir es van confirmar un total de 7 nous casos de coronavirus, i amb aquests ja en són 69 les persones hospitalitzades per aquesta malaltia. En relació al nombre de professionals sanitaris, la xifra és de 76 persones. D’altra banda, a la Regió Sanitària de Girona, el nombre total de casos confirmats per coronavirus al terme de la jornada de dimarts era de 988, 180 més que en l’anterior actualització.

El nombre de persones ingressades en estat greu arreu de la regió sanitària gironina és de 106 d’un total de 569 pacients ingressats als centres hospitalaris de la demarcació. Els professionals sanitaris confirmats és de 460 persones, i ahir dimarts es van registrar 13 defuncions amb COVID-19, amb un total de 96 persones mortes. Per últim, pel que fa al nombre d’altes hospitalàries acumulades que s’han produït als hospitals gironins, és de 209 persones.Data de realització: 04/01/2020 | Data de la darrera actualització: 04/01/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300