Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Divendres començaran a ingressar a un hotel els pacients lleus amb COVID-19 dels hospitals de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/02/2020 06:41:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEDivendres començaran a ingressar a un hotel els pacients lleus amb COVID-19 dels hospitals de Blanes i Calella

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva també ha previst que s’hi puguin acollir pacients d’atenció primària del territori que ho necessitin, des de Canet fins a Tossa de Mar

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat que a partir d’aquest proper divendres començaran a derivar els primers pacients lleus amb la COVID-19 a l’Hotel Oasis Park de Calella, formant part del projecte ‘Hotels Salut’. En aquest establiment s’hi ingressaran pacients procedents tant de l’Hospital Comarcal de Blanes com de l’Hospital Sant Jaume de Calella, així com també s’hi podran acollir els d’atenció primària del territori que ho necessitin, des de Canet i fins a Tossa de Mar.


Hotel Oasis Park de Calella
Amb aquesta mesura, es podrà alleugerir la càrrega assistencial dels centres hospitalaris i el recurs es destinarà a dues tipologies de pacients. Per un costat, pacients lleus i amb autonomia que estan finalitzant el tractament a l’hospital i han de continuar aïllats, però no poden fer-ho a casa seva per dificultats del seu entorn; i per l’altre, persones amb simptomatologia lleu que no estan ingressades però no tenen garantit un aïllament en condicions.

Tots aquests pacients seguiran tenint un seguiment assistencial a càrrec de professionals de l’Atenció primària de la Corporació, i l’equip constarà d’un professional de Medicina de Família, una infermera i una auxiliar d’infermeria, així com també hi haurà personal administratiu per a la coordinació dels serveis. A l’hotel s’han adequat un total de 3 plantes amb 15 llits cadascuna, però inicialment només se n’obrirà la primera.

A mesura que les necessitats de cada moment ho vagin requerint, es valorarà la possibilitat d’obrir la resta de plantes. D’altra banda, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva es farà càrrec de la logística hotelera, com ara la bugaderia, la cuina, la neteja i també de la vigilància. Aquest recurs hoteler a disposició de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Calella, el Gremi d’Hotelers del Maresme i la Família Coll.Data de realització: 04/02/2020 | Data de la darrera actualització: 04/03/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300