Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes triplica gairebé el nombre d’altes en relació als nous casos per coronavirus


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/05/2020 07:55:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes triplica gairebé el nombre d’altes en relació als nous casos per coronavirus

En la jornada del passat dissabte es van confirmar 3 nous casos i 8 altes hospitalàries, que ja sumen un total de 30 persones

Les dades fetes públiques per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva relatives al COVID-19, registrades durant la passada jornada del dissabte a l’Hospital Comarcal de Blanes, conviden a un contingut optimisme. Ahir es van confirmar 3 nous casos positius per coronavirus, i es van poder donar 8 noves altes.


Hospital Comarcal de Blanes, aquest passat dissabte
Això fa que, el total de persones que ja han pogut abandonar el centre de Blanes ja sumin actualment un total de 30 pacients. D’altra banda, el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia és de 28 persones, per tant la xifra està per sota del total de pacients que ja han deixat el centre després que hi havien ingressat per COVID-19.

A l’Hospital de Calella ahir es van registrar dues noves defuncions, i amb aquestes ja hi ha hagut un total de 8 víctimes fins ara. Al llarg de la jornada es van confirmar 4 casos nous per coronavirus, i es van donar d’alta 7 noves persones, i amb aquestes ja en són 27 el total. Pel que fa al nombre de pacients ingressats, ahir eren un total de 31.

Sumant els dos centres de Blanes i Calella, ahir es van donar 15 altes hospitalàries i es van confirmar 7 nous casos positius per COVID-19, de manera que el total de persones hospitalitzades per aquesta malaltia és de 59 pacients. En relació al nombre de professionals sanitaris que han donat positiu, la xifra és de 76 persones.

A la Regió Sanitària de Girona el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 1.608, 150 més que en l’anterior actualització. Hi ha 106 pacients ingressats en estat greu, i el total de persones hospitalitzades és de 492. Arreu dels centres gironins aquest passat dissabte es van registrar 13 noves defuncions per COVID-19, amb un total de 157 persones mortes. Per últim, el nombre d’altes hospitalàries acumulades és de 408, 79 d’elles durant l’anterior jornada de divendres.Data de realització: 04/05/2020 | Data de la darrera actualització: 04/05/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300