Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes registra una nova defunció per COVID-19, sumant fins a 14 les víctimes mortals


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/06/2020 07:41:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes registra una nova defunció per COVID-19, sumant fins a 14 les víctimes mortals

Durant la jornada del diumenge van haver dos nous ingressos i una alta, amb un total de 29 pacients ingressats en aquest centre sanitari

La jornada d’aquest passat diumenge ha registrat una nova defunció per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes, sumant fins a 14 les víctimes mortals per aquesta malaltia. Ahir es van confirmar dos nous casos positius per coronavirus, i actualment el nombre d’hospitalitzats per aquesta malaltia al centre sanitari de Blanes és de 29 pacients.


Hospital Comarcal de Blanes
A l’Hospital de Calella ahir va haver-hi una nova defunció, es van registrar 2 nous casos per coronavirus i es va donar d’alta un nou pacient. El nombre total de pacients ingressats per aquesta malaltia a l’Hospital de Calella era ahir diumenge de 31 persones. Sumant les dades dels dos centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ahir es van produir dues noves defuncions, es va donar una nova alta i hi havia ingressades un total de 60 persones.

En relació al nombre de professionals sanitaris positius, ahir la xifra era de 76 persones. A la Regió Sanitària de Girona els casos confirmats per COVID-19 ahir era de 1.731 persones, 123 més que en l’actualització anterior. El nombre de pacients ingressats en estat greu era de 105, i les persones hospitalitzades eren 654. Diumenge van haver-hi 10 noves defuncions, amb un total de 168 víctimes mortals, i els professionals sanitaris confirmats per coronavirus era ahir de 519.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/06/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300