Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes registra 4 nous casos positius per COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/07/2020 07:25:05 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes registra 4 nous casos positius per COVID-19

Al terme de la jornada de dilluns, el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia a l’hospital blanenc era de 33 pacients

Les dades fetes públiques per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva respecte l’Hospital Comarcal de Blanes, en relació al balanç d’aquest passat dilluns, indiquen que s’han registrat 4 nous casos positius per coronavirus. Al terme de la jornada d’ahir, el nombre d’hospitalitzats en aquest centre sanitari blanenc era d’un total de 33 pacients


Hospital Comarcal de Blanes
Per la seva banda, a l’Hospital de Calella ahir es va confirmar un nou cas per coronavirus, registrant un total de 32 pacients ingressats per aquesta malaltia. Sumant el nombre de professionals sanitaris positius que treballen als hospitals de Blanes i Calella, ahir la xifra ascendia a les 60 persones.

A la Regió Sanitària de Girona el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 1.771, 40 més que en l’actualització del diumenge. El nombre de persones ingressades en estat greu és de 96, i el total d’hospitalitzats puja als 644 pacients. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus suma les 516 persones, i sumant les 14 noves defuncions registrades aquest passat dilluns, són 181 persones les que han perdut la vida per aquesta malaltia a la demarcació gironina.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/07/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300