Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes continua els controls i els incrementarà contra la operació sortida de Setmana Santa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/07/2020 03:42:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes continua els controls i els incrementarà contra la operació sortida de Setmana Santa

Els efectius policials segueixen fent controls diaris tant als carrers de la vila com a les carreteres d’accés, i en els quatre darrers dies s’han identificat 583 vehicles i denunciat 137 persones

Malgrat aquests darrers dies les notícies sobre contagis per coronavirus arreu podrien convidar a un cert optimisme, cal no abaixar la guàrdia i no confiar-se. L’ordre de confinament, llevat de les excepcions recollides al decret de l’Estat d’Alarma, segueix plenament vigent i les sancions que es poden imposar en cas d’incompliment també.


Control Policia Local de Blanes aquest migdia
Per això, els agents de la Policia Local de Blanes segueixen fent controls diaris tant a peu de carrer com a peu de carretera per identificar i sancionar les persones i conductors que incompleixin l’ordre de confinament. Es tracta d’operatius que es fan en qualsevol moment del dia i del municipi per ser el màxim de rigorosos amb el compliment de l’ordre de confinament.

Un total de 137 persones denunciades els darrers quatre dies

La Policia Local de Blanes intensificarà encara més els controls aquests propers dies per evitar desplaçaments en Setmana Santa que incompleixin l’ordre de confinament. Sobretot es tracta que la gent que vol entrar a Blanes per ocupar segones residències no pugui arribar al seu destí, en compliment de les mesures de l’Estat d’Alarma, que restringeix cap mena de desplaçament si no està justificat.


Des que van començar la primera onada de les vacances de Setmana Santa, el passat divendres 3 d’abril, la Policia Local de Blanes ha aixecat 137 denúncies, i ha identificat 583 vehicles i 209 persones. Ara del què es tracta sobretot és d’impedir la operació sortida que sol haver-hi des de les grans metròpolis i municipis de la rodalia coincidint amb les vacances de Setmana Santa, la segona onada que tindrà lloc aquests propers dies.


Cal recordar que, en els casos que ja s’han denunciat fins ara, la Policia Local també ha hagut de tornar a aixecar més d’una acta a persones reincidents, a qui ja s’havia sancionat anteriorment per la mateixa raó: circular per la via pública sense tenir una causa justificada i amb el corresponent permís. Les multes per saltar-se el Reial Decret 463/2020 de l’Estat d’Alarma per frenar la propagació del coronavirus van des dels 100 € fins als 30.000 €.Data de realització: 04/07/2020 | Data de la darrera actualització: 04/07/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300