Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes no ha registrat cap nova defunció per COVID-19 per segon dia consecutiu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/08/2020 07:09:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes no ha registrat cap nova defunció per COVID-19 per segon dia consecutiu

Des d’ahir dimarts la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha modificat la manera de comptabilitzar el nombre de pacients hospitalitzats i d’ingressos, en relació al terme de temps

Des d’aquest passat dimarts la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha modificat la manera de donar a conèixer les xifres relatives als ingressos, donades d’alta i nombre total d’hospitalitzats. A partir d’ara es correspondran amb terminis de temps diferents en relació a la informació que es facilita sobre ingressos de pacients i persones que abandonen l’hospital, i el recompte total d’hospitalitzacions.


Hospital Comarcal de Blanes
Les dades fetes públiques aquest passat dimarts per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació al COVID-19 indiquen que, per segon dia consecutiu, no s’ha registrat cap nova defunció a l’Hospital Comarcal de Blanes. Aquest passat dimarts el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia al centre de Blanes era de 36 pacients, i des de les 5 de la tarda del dilluns fins aquesta mateixa hora del dimarts es van donar d’alta tres persones, sumant un total de 33 pacients els que han pogut deixar el centre des que es va registrar el primer ingrés.

D’altra banda, pel que fa a l’Hospital Sant Jaume de Calella, ahir hi havia ingressats un total de 29 pacients, i en les darreres 24 hores s’havien donat d’alta 8 persones, sumant-ne un total de 36 les que ja han pogut abandonar el centre sanitari del Maresme després que van ingressar-hi per COVID-19. També es va produir un trasllat a un altre centre hospitalari.

En relació al nombre de professionals sanitaris positius, la xifra és de 72 persones, i sumant les xifres dels dos hospitals de Blanes i Calella, ahir dimarts hi havia un total de 65 persones hospitalitzades per coronavirus. A la Regió Sanitària de Girona el nombre de casos confirmats és de 1.844, 73 més que dilluns, i el de pacients ingressats en estat greu sumava 90. El total de persones hospitalitzades és de 544. A data d’ahir es van registrar 18 noves defuncions, sumant un total de 199 les víctimes mortals per aquesta malaltia a la Regió Sanitària de Girona.
Data de realització: 04/08/2020 | Data de la darrera actualització: 04/08/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300