Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les Escoles Bressol Municipals de Blanes editen uns emotius vídeos per entretenir i aixecar l’ànim


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/08/2020 12:15:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Les Escoles Bressol Municipals de Blanes editen uns emotius vídeos per entretenir i aixecar l’ànim

Els tres centres han seguit treballant i interactuant aquests dies de confinament amb les famílies, i els van proposar editar uns vídeos elaborats amb molta sensibilitat i positivisme

Amb l’inici de l’emergència sanitària pel coronavirus, les tres Escoles Bressol Municipals de Blanes van haver de tancar l’activitat física, la que es fa als tres equipaments de La Plantera, Ca la Guidó i Can Borell. Ara bé, això no ha volgut dir que s’hagi tancat el contacte amb les famílies dels nens i nenes de 0 a 3 anys que s’hi atenen. Ans al contrari.


Fotogrames dels vídeos de les EBM de Blanes
Els equips dels tres centres han seguit treballant amb totes les famílies i els infants de les escoles per mantenir una necessària relació a l’espera de la tornada a la normalitat, d’igual manera que s’ha fet a la resta d’estudis reglats. Durant aquestes setmanes de confinament, s’ha estat parlant constantment amb els pares i mares de l’escola, i se’ls ha enviat articles de reflexió per ajudar-los.

Vídeos per entretenir i alhora aixecar l’ànim

També s’ha estat enviant a les famílies cada dia propostes d’entreteniment i educatives, adreçades als més petits i petites. Es tractava de seguir treballant des de casa, amb les respectives famílies, per mantenir una elemental tasca educativa i entretenir la canalla en confinament però, sobretot, per fer-los arribar també l’escalf humà i aixecar l’ànim, una alenada d’esperança que es comparteix en la distància, a través de les xarxes socials i des dels balcons de les llars blanenques.


Una de les activitats diàries que es va suggerir a les famílies va ser editar un vídeo de cadascuna de les tres Escoles Bressol Municipals de Blanes. La proposta aviat va trobar una acceptació molt positiva, de manera que tothom s’hi va abocar per confeccionar un audiovisual fet a base de molta cura, estimació i, sobretot, molt positivisme d’aquell que cal mantenir per mantenir viu l’optimisme amb els infants.

Malgrat inicialment la distribució del vídeo estava restringida a les famílies de les llars d’infants, els audiovisuals aviat van transcendir a les xarxes socials, amb una unànime valoració positiva per part de tothom qui els ha vist. És una alenada més d’esperança que aquests dies s’agraeix especialment, a l’espera d’un retorn a la normalitat que afectarà tothom sense excepció.


Les Escoles Bressol Municipals de Blanes estan gestionades per l’empresa ‘Serveis per a la Infància Créixer Junts’ per encàrrec de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Blanes, qui coordina l’activitat en la població. Precisament la metodologia d’aquesta empresa es basa en l’escolta i el respecte en l’activitat espontània de l’infant, fomentant el joc autònom lliure i la llibertat de moviments, així com les relacions estables amb l’adult.

Enllaços Vídeos:

Vídeo EBM Can Borell: https://youtu.be/zsyJ834Tbzg
Vídeo EBM Ca la Guidó: https://youtu.be/dshEzQNJHSw
Vídeo EBM La Plantera: https://youtu.be/WtTZ9VIIJ94
Data de realització: 04/08/2020 | Data de la darrera actualització: 04/08/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300