Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El nombre acumulat d’altes a l’Hospital Comarcal de Blanes supera la xifra de pacients actualment ingressats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/09/2020 07:22:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El nombre acumulat d’altes a l’Hospital Comarcal de Blanes supera la xifra de pacients actualment ingressats

En la jornada d’aquest passat dimecres hi havia un total de 32 pacients i van haver 4 altes, sumant un acumulat de 38 persones

Les dades sobre el COVID-19 fetes públiques ahir dimecres per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva indiquen que, pel que fa a l’Hospital Comarcal de Blanes, el nombre acumulat d’altes supera el dels pacients que hi romanen ingressats. Ahir 4 persones van abandonar l’hospital, sumant un acumulat de 38 persones, enfront dels 32 pacients que romanen ingressats, i no hi va haver cap nou ingrés.


Hospital Comarcal de Blanes
A l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha un total de 27 pacients ingressats per la COVID-19, va haver-hi un nou ingrés, i es van donar 3 altes. Sumant els dos centres de Blanes i Calella, dimecres hi havia 59 persones hospitalitzades per coronavirus, i el nombre de professionals sanitaris positius era ahir de 81 persones.

A la Regió Sanitària de Girona ahir els casos confirmats era de 1.941 persones, 97 més que en l’anterior actualització. El nombre de pacients en estat greu va ser de 91, amb un total de persones hospitalitzades de 625. Arreu de la demarcació gironina, pel que fa a les xifres dels centres hospitalaris, es van registrar 33 noves defuncions amb COVID-19, amb un total acumulat de 23 víctimes mortals.
Data de realització: 04/09/2020 | Data de la darrera actualització: 04/09/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300