Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes va registrar aquest passat dijous 3 nous ingressos i 4 altes per COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/10/2020 07:27:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes va registrar aquest passat dijous 3 nous ingressos i 4 altes per COVID-19

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva també ha informat que s’han detectat 8 nous pacients que han donat positiu al Centre Sociosanitari de gent gran de Lloret de Mar

Aquest passat dijous l’Hospital Comarcal de Blanes va registrar 3 nous ingressos i 4 altes per coronavirus, de manera que ahir el total d’ingressats era de 31 pacients, un de menys respecte l’anterior jornada. Segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, a l’Hospital de Calella hi havia dijous 22 ingressats per la COVID-19, van haver-hi 5 ingressos i 10 altes.

Sumant les xifres totals, als dos centres hospitalaris de Blanes i Calella dijous hi havia 53 persones ingressades per coronavirus. Seguint la tendència dels dies anteriors, van haver-hi més altes, amb un total de 14, que no pas nous ingressos, que van sumar-ne 8. Tampoc va haver-hi cap defunció, i pel que fa al nombre de professionals sanitaris positius a Blanes i Calella era de 90 persones.


Hospital Comarcal de Blanes
Respecte les dades de la Regió Sanitària de Girona, el nombre de casos confirmats per coronavirus era ahir de 1.986 persones, 45 més que en l’anterior actualització, i els pacients ingressats en estat greu va ser de 85, amb un total d’hospitalitzats que pujava a les 604 persones. Per últim, els professionals sanitaris confirmats per coronavirus va ser ahir de 548 persones. Arreu de la demarcació es van produir 12 noves defuncions amb COVID-19, amb un total de 244 víctimes mortals.

Registrats 8 nous casos positius al Centre Sociosanitari de Lloret de Mar

Al marge d’aquestes dades relatives als Hospitals de Blanes i Calella, així com de la Regió Sanitària de Girona, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva també ha informat que han donat positiu en la prova de COVID-19 8 nous pacients a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar. Amb aquests nous positius, ja en són un total de 9 els pacients afectats per aquesta malaltia al centre lloretenc.

Igual que es va fer amb el primer pacient positiu registrat al sociosanitari de Lloret, des de la direcció del centre s’han pres les mesures pertinents i s’estan seguint els protocols dictats pel Departament de Salut. S’han aïllat els pacients afectats a les seves habitacions i es procedirà a traslladar-los en una mateixa planta, protegint d’aquesta manera a la resta de pacients. S’està fent un seguiment acurat dels casos positius i també dels contactes, vigilant de molt a prop la seva evolució.Data de realització: 04/10/2020 | Data de la darrera actualització: 04/10/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300