Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els pacients per COVID-19 dels Hospitals de Blanes i Calella poden fer videotrucades amb els seus familiars


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/10/2020 05:25:51 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els pacients per COVID-19 dels Hospitals de Blanes i Calella poden fer videotrucades amb els seus familiars

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha adquirit 13 dispositius perquè els pacients en aïllament puguin mantenir el contacte

Des d’aquesta setmana, els pacients ingressats per coronavirus a l’Hospital Comarcal de Blanes i a l’Hospital Sant Jaume de Calella ja disposen de tauletes per poder fer videotrucades i facilitar la comunicació amb els seus familiars. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha adquirit 13 tauletes i les ha repartit entre les plantes d’hospitalització i urgències, així com als centres sociosanitaris de Blanes, Calella i Lloret.


La Hortènsia, una pacient de 84 anys en aïllament per COVID-19,
parlant amb la seva família
L’aïllament que cal que observin les persones amb COVID-19 per evitar el contagi fa difícil, sovint nul·la, la comunicació amb els familiars. Poder mantenir-hi un contacte visual s’havia convertit en un repte a superar per millorar l’atenció d’aquests pacients. D’aquesta manera, facilita que tots els pacients –especialment les persones grans que no disposen de mòbils intel·ligents- puguin veure i parlar amb els seus familiars, que no poden accedir a les seves habitacions.

Tots els dispositius tenen una aplicació gratuïta perquè els pacients, acompanyats sempre del personal d’infermeria, puguin connectar-se amb qui vulguin. Ja siguin familiars o amics, sense cap mena de cost. Fa unes setmanes els centres sociosanitaris de la corporació ja havien iniciat aquest projecte amb telèfons intel·ligents on gravaven missatges dels pacients o residents. Ara, amb la incorporació de les tauletes, s’ha completat aquesta manera de comunicar-se.
Data de realització: 04/10/2020 | Data de la darrera actualització: 04/10/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300