Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes posa en marxa una guia activa d’establiments que donen servei durant l’Estat d’Alarma


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/11/2020 10:10:32 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Ajuntament de Blanes posa en marxa una guia activa d’establiments que donen servei durant l’Estat d’Alarma

L’ha dissenyat el Departament de Promoció de la Ciutat, i es tracta d’un document que s’anirà actualitzant a mesura que els propis interessats demanin afegir-s’hi

Durant aquests darrers dies, a Blanes s’han fet diverses iniciatives per donar a conèixer a la ciutadania aquells comerços i activitats que, durant l’Estat d’Alarma per la COVID-19, estan oberts i ofereixen serveis a qui els necessiti. S’han fet principalment a través de xarxes socials així com cartells penjats físicament als mateixos comerços, però eren llistes parcials.


Davant aquesta realitat, des del Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes es va pensar en crear una guia que recollís totes aquestes iniciatives per contribuir a què la ciutadania tingués una informació més ampla i detallada al respecte. D’aquesta manera va sorgir la idea de posar un marxa una guia de comerços locals de primera necessitat, establiments que donen servei durant l’Estat d’Alarma, amb l’objectiu d’incloure el major nombre possible.


Mercat de Fruites i Verdures, dissabte al matí
Es tracta de comerços locals de primera necessitat que, en aquests moments d’excepcionalitat a causa de l’Estat d’Alarma decretat per frenar l’expansió de la COVID-19, estan oberts al públic o atenen en casos d’urgència mitjançant un telèfon. L’objectiu és doble; donar visibilitat a les empreses que estan donant servei i posar al seu abast un portal de difusió conjunt, que aplegui el major nombre d’iniciatives.

Un registre actiu, en constant actualització

Amb l’objectiu de donar una informació el màxim de fiable i efectiva possible, el Departament de Promoció de la Ciutat actualitzarà el seu contingut cada vegada que alguna empresa o establiment li ho demani. L’enllaç per accedir a la guia de comerços i establiments en actiu durant l’Estat d’Alarma és el següent : https://bit.ly/39U5G6O


Mercat d'Abastaments de Mas Enlaire
Està vinculat a la plana oficial de l’Ajuntament de Blanes, i cada vegada que la ciutadania s’hi connecti, accedirà a la darrera versió renovada, de manera que ja veurà la guia amb tots els establiments i comerços que han anat afegint-s’hi. Així serà prèvia petició a Promoció de la Ciutat, a través del següent correu: empresa@blanes.cat . La primera versió que s’ha penjat inclou un total de 47 registres, on hi figura el nom de l’establiment, comerç o servei, així com el telèfon per posar-s’hi en contacte.


Imatge d'un dels comerços inclosos a la guia interactiva
A la Guia hi ha diversos apartats consecutius: carnisseries, peixateries, xarcuteries, fruiteries, fleques, verduleries i un darrer apartat genèric on s’hi inclouen diversos serveis: llaminadures, veterinàries, estancs, bugaderies, assessories, oftalmologies i urgències d’electricitat, aigua i gas, lliurament de béns de primera necessitat, així com telecomunicacions i internet.Data de realització: 04/11/2020 | Data de la darrera actualització: 04/11/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300