Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes registra 2 noves defuncions per COVID-19, sumant un total de 16 víctimes mortals


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/12/2020 07:57:53 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes registra 2 noves defuncions per COVID-19, sumant un total de 16 víctimes mortals

Dissabte van haver-hi 4 nous ingressos i 2 altes, i ja són 46 el total de pacients que han pogut deixar el centre hospitalari

Segons les dades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, aquest passat dissabte van haver-hi dues noves defuncions per coronavirus a l’Hospital Comarcal de Blanes. Això significa que, des que es va encetar l’emergència sanitària, ja han perdut la vida un total de 16 persones en aquest centre.

Durant la passada jornada també van haver-hi 4 nous ingressos per la COVID-19,i es van donar 2 altes, sumant un total de 46 persones les que ja han pogut deixar el centre sanitari de Blanes després d’haver-hi ingressat per coronavirus. Actualment hi ha un total de 32 pacients ingressats a l’Hospital Comarcal de Blanes.


Hospital Comarcal de Blanes
Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha un total de 20 pacients ingressats per coronavirus. Ahir van haver 2 nous ingressos i es va donar 1 alta, amb la qual ja en són un total de 55 persones. Sumant els dos centres de Blanes i Calella, el nombre total de pacients ingressats aquest dissabte va ser de 52 persones, van haver 3 altes, 6 nous ingressos, 2 defuncions, i el nombre total de professionals sanitaris positius als centres de la corporació és de 90 persones.

A la Regió Sanitària de Girona el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 2.213 persones, 49 més que en l’anterior actualització. El nombre de pacients en estat greu és de 81, i el d’hospitalitzats suma 598. Per la seva banda, els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 528. Ahir es van registrar arreu de la demarcació gironina 4 noves defuncions, amb un total de 263 víctimes mortals, i el nombre d’altes hospitalàries acumulades és de 797.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/12/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300