Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes registra un nou difunt per COVID-19, sumant un total de 17 víctimes mortals


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/14/2020 07:34:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes registra un nou difunt per COVID-19, sumant un total de 17 víctimes mortals

Al llarg del dilluns es van donar d’alta 4 pacients, acumulant-ne un total de 54, i actualment hi ha 27 pacients ingressats, 5 menys que el dia anterior

Les dades fetes públiques per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva relatives a la jornada d’aquest passat dilluns indiquen que a l’Hospital Comarcal de Blanes va haver-hi un nou difunt per COVID-19. D’aquesta manera, la xifra total de víctimes mortals per aquesta malaltia ascendeix a 17 persones. Ahir es van donar d’alta 4 pacients, sumant un total de 54 les persones que ja han deixat aquest centre després que van ingressar-hi per aquesta malaltia.


Hospital Comarcal de Blanes
Pel que fa al total de pacients ingressats ahir dilluns a l’Hospital Comarcal de Blanes, hi havia 27 persones, cinc menys que en l’anterior actualització del diumenge. A l’Hospital Sant Jaume de Calella, ahir també hi havia la mateixa quantitat de pacients ingressats que a Blanes, 27 persones. Van haver-hi 6 nous ingressos, no es va donar cap alta i tampoc va haver-hi cap defunció.

Sumant els dos centres de Blanes i Calella, el nombre total de pacients hospitalitzats era de 54 persones, i el nombre de professionals sanitaris positius dels centres de la corporació era de 89 persones. Per la seva banda, a la Regió Sanitària de Girona el nombre de casos confirmats per coronavirus era de 2.328 persones, 62 més que en l’anterior actualització.

Hi ha 77 persones ingressades en estat greu arreu de la demarcació, i el total de persones hospitalitzades és de 573 persones. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 508 persones, i durant la jornada de dilluns es van registrar 21 noves defuncions amb COVID-19, amb un total de 295 persones mortes. Per últim, el nombre d’altes hospitalàries acumulades sumava ahir les 882 persones.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/14/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300