Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes registra 2 noves altes i baixa el nombre d’hospitalitzats als 25 pacients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/15/2020 07:28:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes registra 2 noves altes i baixa el nombre d’hospitalitzats als 25 pacients

Ja són 56 persones les que han pogut deixar el centre blanenc després que van ingressar-hi per coronavirus

Aquest passat dimarts les dades facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) en relació al coronavirus indiquen que a l’Hospital Comarcal de Blanes es van donar d’alta 2 nous pacients, amb un total acumulat que puja a les 56 persones. Actualment hi ha 25 pacients ingressats, i durant tota la passada jornada no es va registrar cap defunció ni cap nou ingrés.


Hospital Comarcal de Blanes
A l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha un total de 27 pacients ingressats per la COVID-19, i no hi va haver cap altre moviment de pacients: ni cap defunció ni tampoc ingressos o donades d’alta. El nombre total de pacients ingressats als hospitals de la corporació per la COVID-19 aquest dimarts era de 52 persones, i en relació al nombre de professionals sanitaris positius dels centres de la CSMS és de 90 persones.

A la Regió Sanitària de Girona el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 2.410, 82 més que en l’actualització anterior. Hi ha 77 persones ingressades en estat greu, el total d’hospitalitzacions és de 582 persones, i els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 505. Arreu dels centres de la demarcació gironina ahir es van registrar 6 defuncions amb COVID-19, amb un total de 301 persones mortes.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/15/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300