Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes continua rebaixant el nombre de pacients per la COVID-19 amb 5 noves altes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/16/2020 07:35:44 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes continua rebaixant el nombre de pacients per la COVID-19 amb 5 noves altes

També van haver 2 nous ingressos, de manera que aquest passat dimecres hi havia un total de 22 pacients hospitalitzats

Segons les dades facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva relatives a la jornada d’aquest passat dimecres, l’Hospital Comarcal de Blanes continua rebaixant el nombre de pacients per la COVID-19 en relació als dies anteriors. Ahir hi havia un total de 22 persones hospitalitzats, després que es van donar 5 noves altes, amb un total acumulat d’altes que ja puja fins les 61 persones.


Amb tot, també cal remarcar que ahir van haver 2 nous ingressos, de manera que la diferència del nombre total d’hospitalitzats entre la jornada d’ahir dimecres i l’anterior de dimarts és de 3 pacients menys que romanen hospitalitzats. Per la seva banda, a l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha un total de 25 pacients ingressats per la COVID-19, van haver 2 nous casos, es van donar 3 noves altes, i va haver-hi una nova víctima mortal.

Sumant els dos hospitals de Blanes i Calella, ahir hi havia 47 pacients hospitalitzats, i el nombre de professionals sanitaris positius dels centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva és de 78 persones. A la Regió Sanitària de Girona el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 2.459, 49 més que en l’anterior actualització. Hi ha 72 persones ingressades en estat greu, el total de persones hospitalitzades és de 575, mentre que els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 476 persones.

Als centres hospitalaris d’arreu de la demarcació gironina ahir es van registrar 11 noves defuncions per la COVID-19, fent que la xifra total de víctimes mortals sigui de 312 persones. Pel que fa al nombre total d’altes hospitalàries acumulades que s’han produït als hospitals de la regió és de 956 persones.Data de realització: 04/16/2020 | Data de la darrera actualització: 04/16/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300