Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua davallant el nombre d’ingressats per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes, on hi ha 19 pacients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/17/2020 07:36:10 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua davallant el nombre d’ingressats per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes, on hi ha 19 pacients

Aquest passat dijous es van donar d’alta hospitalària 3 persones, acumulant-ne un total de 64

Les dades que ha fet públiques la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació als ingressos per COVID-19 continuen mostrant una davallada de casos en aquests darrers dies pel que fa al centre blanenc. A l’Hospital Comarcal de Blanes aquest passat dijous es van donar d’alta 3 pacients, augmentant fins al total de 64 les persones que han pogut deixar el centre sanitari.Actualment continuen ingressades 19 persones, tres menys que en l’anterior actualització del dimecres. No hi va haver cap nou ingrés, i tampoc cap defunció per tercer dia consecutiu. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 27 pacients ingressats per coronavirus, ahir es van donar 5 altes hospitalàries i cap defunció però, per contra, van haver-hi 7 nous ingressos.

Sumant les xifres dels dos hospitals de Blanes i Calella, aquest dijous hi havia 46 persones ingressades i el nombre de professionals sanitaris positius als centres de la CSMS és de 78 persones. A la Regió Sanitària de Girona, al haver-se fet el canvi en relació a l’actualització, no s’han pogut facilitar les dades totals ni dels casos ni de les defuncions.

Amb tot, s’ha donat a conèixer que el nombre de persones ingressades en estat greu a la Regió Sanitària de Girona és de 75, i el nombre d’hospitalitzacions és de 571 pacients. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 475, i pel que fa al nombre d’altes hospitalàries acumulades que s’han produït als hospitals de la regió és de 1.031 persones.
Data de realització: 04/17/2020 | Data de la darrera actualització: 04/17/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300