Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes té hospitalitzats 17 pacients per COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/23/2020 07:14:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes té hospitalitzats 17 pacients per COVID-19

Dimecres es van donar d’alta a dues persones, i va haver un nou ingrés al centre blanenc per aquesta malaltia

Segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’Hospital Comarcal de Blanes manté hospitalitzats un total de 17 pacients per COVID-19, un de menys que en la jornada anterior. Al llarg de la passada jornada de dimecres es va donar d’alta a dues persones, i es va registrar un nou ingrés per coronavirus.


A l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha un total de 30 pacients ingressats per la COVID-19, ahir va haver una nova defunció i es van registrar tres nous casos. La suma dels dos hospitals de Blanes i Calella registra que el nombre total de pacients ingressats és actualment de 47 persones, i el nombre de professionals sanitaris positius dels diferents centres de la CSMS és de 54 persones.

Dades de la Regió Sanitària de Girona

Per la seva banda, el Departament de Salut de la Generalitat, informa que, a la Regió Sanitària de Girona, el nombre acumulat de positius confirmats de COVID-19 per prova diagnòstica (PCR i test ràpid) és de 3.995 persones. Hi ha 7.960 casos sospitosos confirmats per professionals facultatius, 902 casos positius confirmats de residents a residències, i 1.480 casos sospitosos de residents en residències.

Actualment el nombre de persones que continuen ingressades en estat greu és de 67, i el total de persones hospitalitzades suma 513 pacients. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 389, i el nombre d’altes hospitalàries acumulades que s’han produït arreu dels hospitals de la demarcació gironina ascendeix a les 1.311 persones.

Pel que fa a les víctimes mortals, sumant els casos que han donat positiu o sospitós per coronavirus, 279 persones han mort en un centre hospitalari; 104 persones en residències; 1 persona en un centre sociosanitari; i 20 persones a casa seva. També hi ha un total de 98 defuncions a la Regió Sanitària Gironina que no s’han pogut classificar.
Data de realització: 04/23/2020 | Data de la darrera actualització: 04/23/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300