Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes es prepara per a la sortida dels menors de 14 anys en confinament a partir d’aquest diumenge


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/25/2020 09:54:23 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes es prepara per a la sortida dels menors de 14 anys en confinament a partir d’aquest diumenge

Aquests darrers dies els Serveis Municipals de les Brigades i el Servei de Jardineria a càrrec d’Aspronis han revisat els precintes dels parcs infantils, on continua prohibit anar-hi

A partir d’aquest proper diumenge 26 d’abril, els nens i nenes menors de 14 anys podran sortir al carrer, una de les mesures del desconfinament gradual, després de més d’un mes sense poder sortir de casa per evitar la propagació del coronavirus. Aquest dissabte el Ministeri de Sanitat ha publicat una ordre ministerial al BOE on detalla totes les condicions de les sortides dels nens i nenes de fins a 14 anys d’edat.


Un dels Parcs Infantils de Blanes precintat
Durant els darrers dies l’Ajuntament de Blanes ja s’ha estat preparant en base a les mesures avançades pel govern de l’estat espanyol. En aquest sentit, els Serveis Municipals de les Brigades i el Servei de Jardineria a càrrec de la Fundació Aspronis, han estat revisant els precintes dels parcs infantils que hi ha arreu de Blanes, ja que continua prohibit poder-hi anar.

L’ordre publicada aquest dissabte al BOE confirma que les sortides queden limitades a un passeig diari, de màxim una hora de duració, i a una distància no superior a un quilòmetre respecte el domicili del menor. Es podrà fer entre les 9 del matí i les 9 de la nit, i cada adult podrà sortir acompanyant tres nens com a màxim. Se n’exclouen tots i totes les menors que tinguin símptomes de coronavirus, o que un metge els hagi aconsellat el seu aïllament a casa.


Durant les sortides no podran accedir a les zones de gronxadors ni parcs infantils, així com tampoc a instal·lacions esportives. No podran acostar-se a d’altres nens i nenes, i han de mantenir les mesures bàsiques de prevenció: distància interpersonal d’entre 1 i 2 metres, rentat freqüent de les mans, màxima higiene en zones públiques i privades, i us de la mascareta quan no es puguin complir les mesures anteriors.
Data de realització: 04/25/2020 | Data de la darrera actualització: 04/25/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300