Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes dóna d’alta al 76è pacient tractat per la COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/25/2020 08:07:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes dóna d’alta al 76è pacient tractat per la COVID-19

Actualment hi ha ingressades 17 persones, menys de la meitat de les que hi havia fa quatre setmanes

Després del lleuger repunt negatiu registrat dijous a l’Hospital Comarcal de Blanes, les darreres dades facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva tornen a convidar a un cert optimisme. Ahir divendres es va donar d’alta el 76è pacient tractat per coronavirus, havent davallat fins les 17 persones les que actualment continuen hospitalitzades per la COVID-19.

Són més de la meitat del nombre d’hospitalitzats que hi havia quatre setmanes enrere, ja que el 28 de març a l’Hospital Comarcal de Blanes hi havia 36 pacients per COVID-19. Durant la jornada d’aquest passat divendres no hi ha cap altra dada rellevant, ja que no es va produir cap nou ingrés ni tampoc cap defunció després que la darrera es va produir dijous passat.


A l’Hospital de Calella hi ha 26 pacients ingressats per la COVID-19. Durant la passada jornada de divendres es va produir una nova defunció i es van poder donar d’alta dues persones. Sumant el total dels dos centres de Blanes i Calella, hi ha 43 pacients ingressats, i el nombre de professionals sanitaris positius dels diferents centres de la corporació és de 41 persones.

A la Regió Sanitària de Girona, segons dades totals del Departament de Salut de la Generalitat, hi ha 4.438 positius confirmats per prova diagnostica i 9.832 casos sospitosos determinats per professionals facultatius. A les residències d’arreu de la demarcació hi ha 1.074 positius confirmats de residents i 1.729 casos sospitosos de residents.

Quant al nombre de víctimes mortals, un total de 293 defuncions –tant de casos positius com de sospitosos- s’han produït en un centre hospitalari, 111 en residències, 1 en un sociosanitari, 20 en domicilis, i 97 estan sense classificar. Fins al moment, hi ha hagut 1.610 altes hospitalàries, i actualment hi ha 63 persones ingressades en estat greu. El nombre total d’hospitalitzacions és de 487 persones, i els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 328 persones.
Data de realització: 04/25/2020 | Data de la darrera actualització: 04/25/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300