Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes ha lliurat avui mascaretes per protegir-se de la COVID-19 als comerços locals que ho han demanat


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/25/2020 01:37:30 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXL’Ajuntament de Blanes ha lliurat avui mascaretes per protegir-se de la COVID-19 als comerços locals que ho han demanat

Aquests darreres dies el Departament de Promoció de la Ciutat s’ha posat en contacte amb les botigues que figuren a la Guia Online d’Establiments per copsar la demanda

Aquest dissabte s’han repartit arreu de diferents barris del municipi les mascaretes de protecció als comerços de Blanes que, prèviament, havien demanat aquest material de protecció per la COVID-19. Perquè el lliurament que s’ha fet avui fos possible, durant els darrers dies el Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes s’ha posat en contacte telefònic amb les botigues que figuren a la Guia Online d’Establiments de Blanes que donen servei de primera necessitat en temps de confinament.


Es tractava de detectar si les botigues que venen productes de primera necessitat, autoritzades pel govern espanyol en l’Estat d’Alarma, necessitaven aquest material, o bé ja se n’han nodrit per altres mitjans. Finalment, després d’haver-se posat en contacte amb tots els comerços i establiments que figuren a la guia https://tuit.cat/gChf3 allotjada a la plana principal del web de l’Ajuntament de Blanes, tan sols la meitat dels establiments, empreses o parades de fruita han demanat que se’ls fes arribar.


Entre els establiments on s’han repartit les mascaretes s’hi compten carnisseries, peixateries, xarcuteries, fruiteries, fleques, verduleries, aliments per animals, i altres tipus de serveis, com per exemple els estancs, papereries, o un servei de pizzes a domicili. Se’ls ha lliurat mascaretes casolanes, confeccionades per diversos col·lectius de voluntariat d’arreu de la vila, ja que les quirúrgiques continuen reservades per al personal sanitari amb les trameses diaris que es continuen fent a través de Protecció Civil.

Frenar l’impacte econòmic de la COVID-19 a Blanes

Aprofitant els contactes telefònics que s’han estat fent aquests dies, des de Promoció de la Ciutat també s’ha sondejat als establiments per conèixer de primera mà la realitat actual d’aquestes empreses. En aquest sentit, se’ls ha comunicat que properament, amb l’objectiu d’intentar copsar l’impacte que la COVID-19 està suposant per a l’activitat econòmica blanenca, rebran un formulari googleform per newsletter perquè n’informin.


Es tracta que concretin sobre la seva actual situació, així com sobre les propostes de futur que vulguin formular de cara a la nova etapa que vindrà un cop s’hagi superat l’Estat d’Alarma. També hi haurà preguntes sobre la formació que desitjarien rebre en el cas que es vulgui reorientar o reactivar el seu negoci. L’objectiu és poder obtenir la màxima informació per dissenyar un Pla de Treball Municipal que contempli diferents escenaris a curt, mig i llarg termini que pugui ser modificat en el temps en funció de les circumstàncies.


Val a dir que el newsletter que s’enviarà també es farà arribar als establiments que actualment no estan en servei i han hagut de tancar l’activitat a causa del decret per l’Estat d’Alarma promulgat per l’estat espanyol. Des de Promoció de la Ciutat s’ha demanat la col·laboració del teixit comercial de la població perquè respongui els formularis.Data de realització: 04/25/2020 | Data de la darrera actualització: 04/25/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300