Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes registra la segona defunció en dos dies, i eleva a 20 les víctimes mortals per COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/27/2020 07:21:04 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes registra la segona defunció en dos dies, i eleva a 20 les víctimes mortals per COVID-19

Ha tornat a augmentar el nombre d’hospitalitzacions, amb 18 persones, després de registrar 5 nous ingressos

L’Hospital Comarcal de Blanes va registrar ahir diumenge la segona mort en dos dies consecutius, elevant fins a 20 les víctimes mortals per COVID-19 que hi ha hagut en aquest centre sanitari. Segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, aquest passat diumenge va augmentar el nombre d’hospitalitzats fins a les 18 persones amb 5 nous ingressos, i es va donar d’alta un pacient.


A l’Hospital de Calella hi ha 24 pacients ingressats per coronavirus, i durant tota la jornada no es va registrar cap defunció, ni tampoc cap ingrés o donada d’alta. El nombre total d’ingressats als hospitals de Blanes i Calella per COVID-19 aquest diumenge és de 42 pacients, i el nombre de professionals sanitaris positius dels diferents centres és de 35 persones.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva també ha informat que aquest passat diumenge s’ha produït una nova defunció al centre sociosanitari de Lloret de Mar, la segona per COVID-19, i actualment hi ha 43 pacients positius. Pel que fa a la Regió Sanitària de Girona, hi ha 531 persones hospitalitzades, i el nombre de persones ingressades en estat greu és de 61. Pel que fa als professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 310 persones.Data de realització: 04/27/2020 | Data de la darrera actualització: 04/27/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300